Salonu Yine Doldurdu Salonu Yine Doldurdu


Anka Haber ajansı Muhabiri Uğur İstanbullu Hopa’da gerçekleştirmiş olduğu haber çalışmaları esnasında Hopa belediyesine gelerek Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçiyi makamında ziyaret etti.
 Haber çalışması nedeniyle Hopa’da bulunan Anka Haber Ajansı Artvin Muhabiri Uğur İstanbullu, Hopa Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Taner Ekmekçiyi makamında ziyaret etti. Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi “ Anka haber Ajansı muhabiri arkadaşımız il genelinde yürütmüş olduğu bağımsız ve tarafsız haber çalışması nedeniyle kendisini kutluyorum. Görev yaptığım süreçte Anka Haber Ajansının göstermiş olduğu dayanışma içinde teşekkür ediyorum ve bugün burada bizi ziyaret etmesinden dolayı da kendilerine teşekkür ederim.” Dedi.
Anka Haber Ajansı Artvin Muhabiri Uğur İstanbullu ise “ Bu hafta haber çalışmam dolayısıyla birçok ziyarette bulundum ve Hopa’ya her geldiğimde bana karşı ilgilerini hiç eksiltmeyen sayın başkanımız Taner Ekmekçiye teşekkür ediyorum. “ dedi. Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçiyle makamında bir süre sohbet ettikten sonra Hopa Belediyesinden ayrıldı.

Editör: Editör Masası