Kaymakam Sivaslıoğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı Kaymakam Sivaslıoğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

2 bin 540 rakımlı Sahara Milli Park alanında yapılan festival sportif, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler ile renkli anlara sahne olurken Şavşat halkı festivali mutlu kapattı.

Müziklerin ve yöresel stantların yer aldığı 29-30 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen 31. Şavşat Sahara Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Şavşat Gençlik ve Spor Kulübü tarafından voleybol turnuvası, masa tenisi turnuvası, halat çekme yarışması, bilek güreşi yarışması ve ok atma etkinliği yapılarak renkli görüntülere sahne oldu.

Şavşat Belediye Başkanı gerçekleşen festival ile ilgili duygularını paylaşarak festivalde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Acar “ 31.Şavşat Sahara Pancarcı Şenliğimize iştirak ederek katkı sağlayan halkımıza, sanatçılarımıza, saygıdeğer Belediye Başkanlarımıza, konuklarımıza, stand açan tüm dernek ve kuruluşlara, esnaflarımıza, sahada görev yapan güvenlik güçlerimize, ÇEDAŞ ekiplerimize, sağlık personellerimize, Orman İşletme personelimize, Milli Parklar Görevlilerimize ve kusursuz bir festival organizasyonunda kendilerine yakışır şekilde çalışan, organize olan emekçi Şavşat Belediyemizin tüm personellerine teşekkür ederim” dedi.

Haber: Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası