Artvin Hopapsor’da kötü gidişatın faturasının kesildiği teknik direktör krizleri sürüyor. 2 yıldır takıma hocalık yapan Osman Özdemir ile yollarını ayıran kulüp, Orhan Gümüşkaya ile devam demesin erağmen ikinci haftada Gümüşkaya da istifasını verdi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Kulüp Başkanı Kolçak, taraftara sabrı için teşekkür ederek, “Önemli olan şudur ki hepimizin de sizin gibi tek düşüncemiz öncelik Artvin Hopaspor’dur. Sosyal medyada yaptığınız yorumları tek tek okuduk. Burada bizleri destekleyenlerde oldu eleştirenler de… Artvin Hopaspor’u ne kadar çok desteklediğinizi, hepimizin ortak noktası olarak başarı isteğini net bir şekilde biliyorum.  Ancak bu işin duygusal boyutu ile değil profesyonel boyutu ile düşünüyoruz. Tabi bu takım kurulurken yönetim olarak transfer konusunda teknik heyet ile ortak çalışılmıştır ve takım ortak kararlar neticesinde kurulmuştur. Eksiğimiz veya fazlamız kulüp olarak hepimizin eksiğidir ve fazlasıdır. Takım kurulurken asla ve asla başarısızlık için takım kurulmaz. Bu takım hedef odaklı kurulmuştur.” dedi.

sokak hayvanları için bir araya geldi sokak hayvanları için bir araya geldi

Gece gündüz takımın gelişimini düşündüğünü ifade eden Kolçak, “Sizin de bildiğiniz gibi 4 hafta iyi gittik ve ne yazık ki sonrasında olumsuzluklar, başarısızlıklar yakamızı bırakmamıştır. Belki sizler bir an düşünüyorsunuz ama biz gece gündüz “neler yapabiliriz” diye hep düşünüyoruz. Sonuç olarak hepimiz bir çözüm yolu aramaktayız. Bu süreçte öncelikle Osman Özdemir hocamız ile değişimin yarar getireceğini düşünerek karşılıklı olarak sözleşmemizi feshettik. Devamında halen olumsuzluklar devam ederken unutmayın ki Hopaspor’un ne kadar önemli olduğunu düşünerek Cafer Aydın hocamız ve ekibi ile yeni, baştan karşılıklı anlaşma yapılmıştır.” diye konuştu

Artvin Hopaspor kulübünün her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Kolçak, açıklamasında şunları kaydetti: “Hayatımın her saniyesinde Artvin Hopaspor kulübü vardır ve var olacaktır. Ben bu kulüpte başkan olsam da olmasam da Artvin Hopaspor unutmayın ki olmazsa olmazlarımdan biridir. İşimden, ailemden her şeyden çok maddi ve manevi zamanımı Artvin Hopaspor’a harcadım ve harcayacağım. Öncelikle bu kutsal göreve beni siz layık gördünüz. Ve unutmayın ki her zaman sizlere layık olmaya çalıştım. Bazen ne kadar uğraşsak da futbolda her türlü kötü sonuç vardır. Şunu net bilmelisiniz ki emsal teşkil etmez ama biz günlerce yatmıyoruz, uyumuyoruz. Tek hedefimiz sizleri hak ettiği yere getirmektir. Sizlerin şunu bilmesini isterim ki birlik ve beraberlikte daha çok şeyleri başaracağımıza inanıyorum. Artvin Hopaspor hepimizin malıdır. Bu varlıkla geleceğe en iyi şekilde taşımak için sizlere her zaman ihtiyacımız vardır. Hiç kimse desteğini Artvin Hopaspor’dan çekmez ve çekeceğine inanmıyorum. Hepimizin A.Hopaspor’a daha çok destek olmasını istiyorum. Sizden isteğim şudur ki takımımızı bu zor süreçte daha fazla desteklemenizdir.”

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: EDA BAŞAR ÖZKAN