İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 13 Temmuz 2023 tarihinde düzenlenen Temel Yangın Bilgisi ve Yangına Müdahale, Trafik Kazalarına Müdahale, KBRN, LPG ve Doğalgaz Yangınlarına Müdahale eğitimlerini başarı ile tamamlayan Şavşat Belediyesi İtfaiye personeline sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Düzenlenen törene Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Başkan Yardımcısı Ümit Coşkunoğlu, Artvin AFAD İl Şube Müdürü Erhan Tunç, Arama Kurtarma Şefi İsmail Hanlıoğlu katıldı.

şşavşat sertifika

Fırınlarda hijyen denetimi ve gramaj kontrolü Fırınlarda hijyen denetimi ve gramaj kontrolü

Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar törende yaptığı konuşmada: "AFAD ile bugüne kadar koordineli ve uyum içerisinde çalışmaktan çok memnunuz. Allah afet yaşatmasın ama herhangi bir afet durumda Şavşat Belediyesi ekipleri olarak her zaman her türlü duruma hazırlıklıyız.  Personelimiz aldıkları her yeni eğitimle kendilerini geliştirmektedirler. Burada Artvin İl AFAD Müdürlüğü'ne ve katılım sağlayarak eğitim alan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

şşavşat sertifika ey29

AFAD Artvin İl Şube Müdürü Sayın Erhan Tunç: "Şavşat Belediyesi İtfaiye ekipleri bizler için çok değerli. Kendileri bizlere her durumda büyük destek ve katkı sağlayan bu bölgede üst seviyede bilgi ve deneyime sahip bir ekip. Kendilerine ve Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcımıza ve İtfaiye Amiri Sayın Eren Kartal'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sertifika töreni personele sertifikaların dağıtılması ve hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Şavşat Belediyesi

Editör: Editör Masası