Şavşat Belediye Başkan Adayı Netleşti Şavşat Belediye Başkan Adayı Netleşti

İlçedeki Gençlik Spor Konferans salonunda Vali Ünsal başkanlığında yapılan ve yaklaşık 3 saat süren toplantıda köy muhtarları tek tek söz alarak sorunlarını dile getirdi.

Dile getirilen sorunlar yetkililerce kayıt alıntına alınarak, sorunların önem sırasına göre çözülmesi için ilgililere talimat verildi.

şavşat top1-1

Vali Ünsal, 12 gündür kentte valilik yaptığını ifade ederek, bu toplantılarının köylerin sorunları ortaya koyup, çözülmesi adına önem arz ettiğini söyledi.

Ünsal, Şavşat’ın sakin şehir ünvanlı ve doğal güzelliğiyle Türkiye’de adından söz ettiren bir ilçe olduğunu kaydederek “Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz. Bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız sorun yok. İnşallah Şavşat’ımızın da sorunlarını en kısa sürece çözeceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

şavşat top2

Artvin AK Parti Milletvekili Faruk Çelik de bu toplantıların Artvin’in her ilçesinde yapıldığını ifade ederek amaçlarının sorunları tespit edip, hızlı bir şekilde tek tek çözmek olduğunu söyledi.

Haber: Çiğdem ARSLAN

şşavşat top3

Editör: Editör Masası