AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik ile AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe, vatandaşlarla birlikte iftar sofrasında buluştu

Daha önce de farklı iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Faruk Çelik ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe, Çamlık Mahallesi ve İskebe Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla Şelale Düğün Salonunda bir araya geldi.

Çelik, burada yaptığı konuşmasında “Artvin’e abi kardeş hizmet edeceğiz.” Dedi.

Ramazan ayı dolayısıyla iftar buluşması programları düzenleyen Kocatepe, “Mübarek Ramazan ayında, iftar soframızı paylaşmanın ve birlikte oruç açmanın manevi huzurunu yaşıyoruz.” Dedi.

“Ramazanın manevi atmosferini birlikte paylaşıyoruz”

Artvin halkıyla her platformda buluşma stratejisinin Ramazan ayı dolayısıyla iftar programlarına evrildiğini ifade eden Kocatepe, “Her akşam bir mahallede hemşerilerimizle birlikte iftar yapıyoruz. Dün Korzul’da iki köyün birleştiği bir iftarımız oldu. Bugünkü iftarımız biraz daha geniş boyutlu, iki mahallemizi birlikte organize ettik.” diye konuştu.

Programlarının devam ettiğini belirten Kocatepe, “Yarın yine başka bir mahalle ile buluşacağız. Ramazana kadar dolu dolugeçiyor. Hem manevi atmosferi birlikte paylaşıyoruz hem de hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz.” İfadelerini kullandı.

İftar yemeği programlarında pek fazla siyaset konuşmadıklarını söyleyen Kocatepe, “Birbirimizin gözünün içine bakınca ne dediğimizi anlıyoruz. Onlar bizi, biz onları çok özlemişiz. İnşallah Ramazan ayından sonra da daha büyük organizasyonlarımız devam edecek. Ramazanın bereketinden hep birlikte istifade ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Köyümüzde Yaşanacak Bir Durum Kalmadı.” Köyümüzde Yaşanacak Bir Durum Kalmadı.”

Editör: Editör Masası