“Sorunları Kısa Sürede Çözmek İçin Buradayım” “Sorunları Kısa Sürede Çözmek İçin Buradayım”


Kemalpaşa Milli Eğitim Müdürlüğü’nden video klip
Kemalpaşa Milli Eğitim Müdürlüğü 2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılına armağan olarak video klip hazırladı. Öğretmenlerin katkıları ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen Video klipte "Gel gör beni aşk neyledi" ilahisini seslendirerek video klip hazırladı.
Kemalpaşa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden Armağan Olsun
"Biz gelmedik dava için
Bizim işimiz sevda için
Dostun evi gönüllerdir
Gönüller yapmaya geldik…"
Emeklerinden ötürü Ferhat Kırarslan, Esra Baykan, Nezahat Alpay Önder öğretmenlerimize, çok sevgili öğrencilerimize ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ayça Çağraş'a gönülden teşekkür ederiz.”
Türk dili ve kültürünün en önemli şahsiyetlerinden Yunus Emre’nin vefatının 700. yıl dönümü olması münasebetiyle 2021 yılı “Yunus Emre ve Türkçe Yılı” olarak ilan edildi. UNESCO tarafından anma ve kutlama yıl dönümleri arasına alındı. 30 Ocak 2021 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Genelge ile 2021 yılı Cumhurbaşkanlığı tarafından “Yunus Emre ve Türkçe Yılı” olarak ilan edildi. Bu kapsamda “Dünya Dili Türkçe” adıyla yurt içinde ve dışında etkinlikler düzenlenmesine karar verildi.

Editör: Haber Merkezi