Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Recep Bilgin, Osman Akyürek ile bilgi alışverişinde bulundu.
Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Recep Bilgin, Türkgözü Sınır Kapısında başlayan modernizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Bölge Müdürü Recep Bilgin gümrük kapılarının modernizasyonu kapsamında inşaat çalışmaların gümrük işlemlerini aksatmayacak şekilde yapılabilmesi için gerekli özenin gösterilmesi hususunda talimat verdi.
Sarp, Aktaş ve Türkgözü gümrük kapılarının daha aktif çalışabilmesi ve çıkacak sorunların giderilmesi hususunda Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek ile üyelerle paylaşılması adına bilgi alışverişinde bulundu. Ayrıca Türkgözü Sınır Kapısı'nın inşaat çalışmaları sebebiyle iş yoğunluğu artan Aktaş Sınır Kapısını da ziyaret ederek güvenli bir şekilde iş ve işlemlerin hızlandırılması konusunda talimat verdi.
Türkgözü Sınır Kapısının inşaat faaliyetlerini yerinde incelemek üzere önümüzdeki bir tarihte Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Recep Bilgin ile Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek birlikte ziyaret edilmesine karar verildi.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası

CHP’Lİ UTKU CİHAN: HOPALILARIN ZATEN AKLI BAŞINDA CHP’Lİ UTKU CİHAN: HOPALILARIN ZATEN AKLI BAŞINDA

Editör: Haber Merkezi