Hopa Yavuz Selim Ortaokulunun “All the World’s a Stage” adlı projesi kabul edildi.
Avrupa Birliği Erasmus+KA229 Stratejik Okul Ortaklığı projelerinin amacı öğrencilerin dil eğitimine motivasyonunu arttırmak, karşılıklı iyi örneklerin partnerler arasında paylaşılmasını sağlamak.
Yavuz Selim Ortaokulunun Avrupa Birliği Erasmus+KA229 Stratejik Okul Ortaklığı projeleri kapsamında 2020-1-PL01-KA229-082202_6 nolu “All the World’s a Stage” adlı projesi kabul edildi.
Projenin amacı drama gibi farklı yöntem ve teknikler kullanarak öğrencilerin dil eğitimine motivasyonunu arttırmak, karşılıklı iyi örneklerin partnerler arasında paylaşılmasını sağlamak.
Tüm ortak ülkelerin öğrencileri bir araya gelip aynı sahnede rol arkadaşı olup tiyatro gösterisi sunacaklar. Tüm proje sürecinde öğrenci ve öğretmenler farklı kültürler tanıyacak ve kendi kültürlerini de tanıtma fırsatı yakalayacak.
Proje süresi 2 yıl olup ortakları Portekiz, italya, Romanya, Polonya, Kuzey Makedonya olan projede 16-19 Kasım tarihlerinde Romanya hareketliliği gerçekleştirilecek. Her hareketlilikte 4 öğrenci ve 2 öğretmenin katılımı sağlanacak. Bu projeye paralel yürütülen e twnning projesini de gerçekleştiren okul , Mart ayında Türkiye’de gerçekleştirilecek hareketlilik için heyecanla hazırlıklara başladı.
Hopa Milli Eğitim Müdürlüğü

Acil Önlem Alınmalı Acil Önlem Alınmalı

Editör: Haber Merkezi