İlçe Ekonomisi İstişare Toplantısı, Hopa Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde, Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü’nün başkanlığında gerçekleşti.
Toplantıda İlçenin turizm potansiyeli ve hayata geçirilecek projeler, Coğrafi İşaret Tescili almış ürünler ve kadın kooperatifi çalışmaları, lojistik sektörünün durumu ve tır kuyrukları ile ilgili çalışmalar ve çevre duyarlılığı konuları hakkında talepler iletilirken görüş alışverişi gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı Sayın Üçüncü katılımcılardan gündem maddeleri ile ilgili görüşlerini aldı. Değerlendirmelerini paylaşan Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek özellikle turizm sektöründeki eksikliklere dikkat çekerek Ciha Kalesi, Çağçağan Şelalesi ve Makriali Kilisesinin sektörün ilçedeki geleceği açısından arz ettiği öneme dikkat çekti.
Talepler ve önerilerle ilgili notlarını alan İlçe Kaymakamı özellikle tır parkları ve ilçe sınırlarındaki kuyruklarla ilgili mevcut sistemde güncelleme ve bazı değişiklikler yaparak güvenlik şeridi olmayan yerlerde araçların beklememesini ve mesaj gelmeden yola çıkmamasını sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.
Songül Şişman

"Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun" "Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun"

Editör: Haber Merkezi