Borçka Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde 2021 yılının ikinci müşterek toplantısı gerçekleştirildi.
Artvin Odaları Müşterek Toplantısında ; Artvin turizminin geliştirilmesi, Coğrafi işaretli ürün sayısının artırılması, İl ve İlçelerdeki mevcut ekonomik durum, ekmek üretimindeki fiyat artışları ve 2022 yılında birlikte neler yapılabileceği hususlarındaki maddeler hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi.
Borçka TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Merttür ev sahibi olarak kısa bir açılış konuşması geçekleştirdi ve katılımdan dolayı diğer oda yöneticilerine teşekkür etti. Daha sonra Artvin turizminin geliştirilmesi, Coğrafi işaretli ürün sayısının artırılması, İl ve İlçelerdeki mevcut ekonomik durum, ekmek üretimindeki fiyat artışları ve 2022 yılında birlikte neler yapılabileceği hususlarındaki maddeler hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi.
Turizm konusunda EMİTT Fuarına birlikte katılım sağlanması, Cumhuriyet Gemisi ve Cumhuriyet Treni Projeleri ile ilgili lobi yapılması, ekmek fiyatları ile ilgili un ve diğer ürünlerdeki artışın takip edilmesi, gelecek toplantının da Ocak ayı içerisinde Artvin TSO ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi hususlarında fikir birliğine varıldı.
Toplantıya Borçka TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Merttür, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Ejderoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Gökdemir ve Uğur Yılmaz, Hopa TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan Poyraz ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Uzunkaya, Artvin TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Meclis Başkanı İrfan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Ali Öktem, Meclis Üyesi Özkan Öztürk, Arhavi TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Ataselim, TOBB Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Görevlisi Mehmet Okan ve Odaların Genel Sekreterleri katıldı.
Aynur Bağdat

Hopaspor  yenik düştü Hopaspor  yenik düştü

Editör: Haber Merkezi