‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla ziyaret gerçekleştirildi
Yapımına Hopa TSO’nun destek vereceği bir sosyal tesis, okulun yapımı için yer tahsisi sorununu gündeme getirdiler.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti ve S.S. 08 Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Hopa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aydoğan Can Yılmaz ve Genel Sekreter Metin Ustabaşı ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ münasebetiyle ziyaret etti.
Başkan Akyürek yaptığı açıklamada; ‘Yarınımızın engelli olmayacağının garantisi yok. İnanç ve geleneklerimiz gereği bu sosyal yaranın tarafı olarak yaklaşık 6 yıldır her Dünya Engelliler Gününde dile getirdiğimiz yer tahsisi konusunu ele alıyoruz. Yapımına Hopa TSO’ nun ayrıca gönüllü vatandaşlarımızın da destek vereceğini düşündüğümüz Hopa, Kemalpaşa belki de diğer komşu ilçelere yarar sağlayacak bir sosyal tesis, okul yapalım. Türkiye’ye örnek bir proje olacağı konusunda hem fikiriz.’ İfadelerini kullandı.
Sivil Toplum Kuruluşları, S.S. 08 Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım ve diğer katılım sağlayanların gerek kira desteği gerekse diğer sosyal desteklerde de derneğin yanında olduklarını ifade ettiler
Ziyarette Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Meclis Üyeleri Kemal Gazioğlu, Tolga Çakır, Ertan Topal, Meriç Burçin Özer, S.S. 08 Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım ve Nejdet Karabacak yer aldı.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası

Hopa Gönüllüleri İle Bir Araya Geldi Hopa Gönüllüleri İle Bir Araya Geldi

Editör: Haber Merkezi