Hopa ve Kemalpaşa’ya daha güzel hizmetler yapmak için aday oldular
Hopa Kemalpaşa Şoförler ve Otomobilciler Derneği başkalık seçimi için Turgut Dalkılıç ve Aydın Yılmaz adaylıklarını açıkladı.
“Hep beraber bu işi başaracağız”
Turgut Dalkılıç adaylığını şu ifadelerle duyurdu: “Daha güzel hizmetler yapmak için adayız. Mesleğimiz gereği Hopa da daha iyi hizmet verebilmek için, pandemi döneminde şoför ve esnaflarımız mağdur oldu herhangi bir yardım alamadılar. Biz daha iyi çalışacağımıza, şoförlerimize esnaflarımıza daha iyi hizmet verebilmek için adayız. Hopa Kemalpaşa daha önce tek odaydı, Kemalpaşa’mız beldeydi ama 2 oda oldu. Mevcut odanın üyeleriyiz devam ediyoruz et tırnaktan ayrılmaz devam ediyoruz. Hep beraber bu işi başaracağız daha güzel hizmet verebilmek için şoför ve esnafımıza herkese yardımımız olacaktır. Ekip çalışmalarımız devam ediyor. Her şey Hopa ve Kemalpaşa için diyorum. Desteklerinizi bekliyorum her şey güzel olacak.”
“Yakın Zamanda Kadromuzu Açıklayacağız”
Şoförler odası fahri başkanı Aydın Yılmaz, 45 yıllık tecrübelerine dayanarak adaylığını açıkladığını söyleyerek şu şekilde konuştu: “Arkadaşlarıma bir şeyler katmak için tecrübelerimden, bilgilerimden faydalanmaları için bir dönem arkadaşlarıma faydalı olabilmek için aday oldum. Donanımlı olduğumu, bilgilerimle arkadaşlarıma bir şeyler verebilme açısından aday oldum. Hopa Kemalpaşa tek odadır, öyle de devam edecektir, ayrılmayı düşünmüyoruz hep beraber devam edeceğiz. Plan ve düşüncelerimiz var, bunları daha sonra bir basın açıklaması ile yapacağım. Hayal satmayı hiçbir zaman sevmiyorum yapacak olduğum şeyleri söyleyeceğim, yapmayacak olacağım şeyleri kesinlikle konuşmam. Yönetimdeki donanımlı arkadaşlarla beraber bu görevi yapmak üzere bir dönem aday olduk. Yönetimlerden 2 tane eksiğimiz var yakın zamanda tamamlayıp kadromuzu açıklayacağız.”
Hatice Diler

İlk Meclis Toplantısı İlk Meclis Toplantısı

Editör: Haber Merkezi