Şehir Merkezinde, kar yağışı yerini buza bıraktı
Yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklarının iyice düşmesiyle kent merkezinde sokaklar buz tuttu. Sıcaklığın -derecelere düşmesiyle belli alanlarda meydana gelen buzlanmalar vatandaşlara zor anlar yaşattı.
Artvin’de kar yağışının ardından buz tutan yollar ve merdivenler tehlike yaratıyor. Buzlanma ve don olayıyla birlikte ulaşımda ve günlük yaşamda aksamalar meydana geldi. Ana arterler büyük oranda temizlenirken, diğer cadde ve sokaklarda araçlar ve yayalar ilerlemekte güçlük yaşadı.
Esnaf kendi işyerinin önünü kendi temizleyerek buzla mücadele etmeye çalıştı. Özellikle sabah saatlerinde yürümekte zorluk çeken vatandaşlar yoğun olarak kullanılan merdivenlerin ve ara yolların temizlenmesini ve tuzlama çalışmalarının yapılmasını talep ediyor. Yukarıdaki mahallelerden çarşıya gelmek için birçok merdiven kullanan vatandaşlar,” 5 dakikaya ineceğimiz yolu 15-20 dakikaya anca iniyoruz. Kayıp düşmemek için adeta savaş veriyoruz. Bazı çalışmaların yapılması için illa birilerinin düşüp kolunu, bacağını kırması mı lazım? Yetkililerin bu konuda duyarlı olup biran önce tuzlama ve temizleme çalışmalarını yapmalarını bekliyoruz” dediler.
Songül Şişman

CHP’nin yeni kalesi Hopa oldu CHP’nin yeni kalesi Hopa oldu

Editör: Haber Merkezi