Koç: “Kararsız olan halen kendini boşlukta sayan vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır açıkta olacaktır”
Doğru Parti Artvin Kurucu İl Başkanı Ferit Koç, vatandaşlara birlik olma , beraber olma çağrısında bulundu.
Koç, “Hedefimiz halkımızı siyasi düşünceleriyle görmemek sağcı veya solcu ayrımı yapmadan merkezin tam ortasında güneş gibi doğan Doğru Partide toparlanıp halkımızın desteği ile dolunun yağmurun bittiğini, güneşin doğuşunu hep beraber görelim.” Diyerek birlik olma mesajı verdi.
Hızla örgütlenmeyi tamamladıklarını söyleyen Ferit Koç, “Doğru, dürüst halka açık siyaseti ile vatan millet sevgisi yüreğinde dolu olan Atatürk milliyetçiliği ile Bayrak sevgisi ile dolu dolu olan halkımızın destekleri ile hızla geliyoruz. Kararsız olan halen kendini boşlukta sayan vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır açıkta olacaktır. Siyasette benim de bir tutam tuzum olsun diyorsan sizlerin ülke geleceğine faydam olacaktır diyorsanız kararsız kalma hep beraber olalım. Geleceğimizi hep beraber kuralım. Hangi partiden olursan ol kapımız açık ülkemizin çıkar menfaatleri doğrultusunda her gün uyanırken bugün neye zam geldi? Bu zamlara karşı ayakta durabilecek miyim? Evime ekmek alabilecek miyim? Düşüncelerinle gününü zehir etme. Birlik olalım. Beraber olalım. Merkezde Doğru Parti ile güçlü kalkınma hamlesini başlatalım” ifadelerini kullandı.
“Arabanın lastikleri kalmamış, kupesi dökülüyor, motoru bitmiş, frenleri tutmayan araçla halen diyorsan ki bu araçla yola devam ederim toplar düzelir yol alırım dersen, düşünüyorsan, düşüncelerin buysa bizim bir diyeceğimiz yoktur. Karar sizindir” diyen Koç, “Bu tarafta güneş doğuyor. Yeni bir başlangıçla hayat başlıyor. Geleceğimiz, doğru düşünen, çare çözüm programını hazırlamış uzman kadrolarıyla yola çıkmış geçmiş yıllarda sağlık bakanlığı, devlet bakanlığı yapmış yüreği vatan, bayrak, halkının sevgisiyle dolu dolu olan genel başkanımız Rıfat Serdaroğlu başkanlığında Doğru Parti il ve ilçe başkanlarıyla işsizliği bitirecek, ekonomiyi düzeltecek, eğitimi olması gereken yerine getirmek, sağlıkta çözüm üretmek, tarımda yeni reformlarla çiftçiyi yeniden tarıma başlatmak, hayvancılığı yapanın yanında olmak gerekli destekleri vermek, sanayiyi güçlendirmek dünya standartları üstüne çıkarmaktır. Hedefimiz halkımızı siyasi düşünceleriyle görmemek sağcı veya solcu ayrımı yapmadan merkezin tam ortasında güneş gibi doğan Doğru Partide toparlanıp halkımızın desteği ile dolunun yağmurun bittiğini, güneşin doğuşunu hep beraber görelim. Çektiğimiz bu sıkıntıların çoğu gitti azı kaldı. Hadi hep beraber güzel günlere, güzel geleceğimize, dinini özgürce yaşayan bir toplum olmak, kadını erkeğiyle eşit haklara sahip olacağı, geleceğimizin gençlerine güzel bir Türkiye bırakmak için yarınlara” şeklinde konuştu.
Songül Şişman

İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu

Editör: Haber Merkezi