Hopaspor  yenik düştü Hopaspor  yenik düştü


Başkan Akyürek, Batum Başkonsolosluğunu ziyaret ederek Batum’da faaliyetlerini sürdüren iş adamlarının sorunlarını çözmek adına daima işbirliği içinde olacaklarını belirtti.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası, Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Akyürek, Hopa’nın kalkınmasında turizm, tarım ve nakliyenin etkili olduğunu, Batum şehri ile sınır komşusu olmasından dolayı Hopa’nın geçmişten günümüze ticari, sosyal ve akrabalık bağının olduğunu, dile getirdi.
Başkonsolos Yılmaz, Batum tarihi hakkında bilgiler verdi. Sarp Sınır Kapısı Geçiş Sayıları, tır parkıyla alakalı yapılan çalışmaları, Hopa’nın girişimciliğiyle ön plana çıktığını, önemli devlet yatırımlarının olduğunu ve Hopa Limanının önemini vurguladı.
Başkonsolos Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirirken, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Heyetine hediyelerini verdi. Ardından Başkan Akyürek, Başkonsolos Yılmaz’a Coğrafi Tescilli Ürünler olan Hopa Laz Böreği, Hopa Hamsili Ekmeği ve ziyaret adına plaket takdim etti.
Başkonsolosluk ziyaretinin ardından heyet Meclis Üyesi Kemal Gazioğlu’nun Batum’da bulunan işyerine ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarete Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Meclis Üyesi Kemal Gazioğlu, Meclis Üyesi Yener Balkaya, Başkonsolos Yardımcısı Nursena Özlü, Ticari Ateşe Didem Dirlik Songür, Ticari Ateşe Feyza Erdoğan ve İş Adamı Faruk Genç katıldı.

Editör: Haber Merkezi