Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi


“Artvin’i, Hopa’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz”
Artvin’i profesyonel ligde temsil eden tek takım olan A.Hopaspor’un teknik direktörü Osman Özdemir, 15 Ocakta başlayan ligin ikinci yarısı için açıklamalar yaptı.
Murgul Gazetesi Muhabiri Hatice Diler’e Takımın ikinci yarıya hazırlık aşamalarını ve çalışmalarını aktaran Özdemir Devre arasındaki kamp sürecinden bahsetti. Özdemir; “Bu şehri en iyi şekilde temsil etmek için gayret ediyoruz. Biliyorsunuz biz göreve 10’ncu hafta da başladık. O süreçten bugüne kadar sportif neticeler, maçlarda aldığımız neticeler açıkçası hepimizi memnun etti. Güzel bir çıkış yakaladık, istikrar sağladık, tabii ki bir devre arası oldu bu devre arasında Antalya’da 10 günlük bir kamp yaptık, iki tane hazırlık maçı oynadık. Bu sürecin iyi geçtiğini düşünüyorum çalışma anlamında hiçbir aksaklık yaşamadık. Hazırlık maçlarında bir sakatlık yaşamadık. Sonuçlarda iyi oldu ama biliyorsunuz ki hazırlık döneminde sonuçlardan ziyade takımın ortaya koymuş olduğu performans daha önemliydi biz bunu iyi bir şekilde geçirdik diye düşünüyorum. Tabii ki şimdi Hopa'da çalışmalarımız devam ediyor bu pazar günü burada oynayacağımız bir lig maçı var ona hazırlanıyoruz. Dolayısı ile bizden beklentisi olan Artvin'i temsil eden birtakım olarak Hopa sporu profesyonel liglerde daha iyi yerlerde olması ve yönetimin ortaya koymuş olduğu mesaj ve kamuoyuna verdiği mesaj bir üst lige çıkabilmek. Sonuç ne olacak açıkçası bilmiyorum çünkü 17 haftalık bu periyotta nelerle karşılaşacağımızı açıkçası bilmiyorum. Yönetimin Ortaya koymuş olduğu bu hedefe bizde ne kadar yaklaşabilirsek o kadar iyi olacak” değerlendirmesinde bulundu.
Başarı elde edebilmek için ilk önce bir aidiyet duygusunun oluşması gerektiğine dikkat çeken Osman Özdemir, “İlk yarı bittikten sonra yönetime vermiş olduğum raporda 2-3 tane oyuncu ile ilgili oyuncu alınması gerektiğini ifade ettim ama biliyorsunuz ki devre arasında bu ara dönemde oyuncu transferleri çok zor yani iyi oyuncu arıyorsunuz. Transfer yapmak istiyorsunuz bunun ne kadar sağlayabilirsiniz çünkü oynayan oyuncu takımını bırakmıyor ya da bir üst ligden oyuncu alt lige gelmek istemiyor gebe birtakım dezavantajlar oluyor. Bir tane oyuncu aldık Ankara Demirspor'da bir oyuncu geldi onun için belki bir süreç var bu süreçte bir oyuncu daha alabilir miyiz bilemiyorum çalışma yapıyoruz o ismi yakalayabilirsek düşündüğümüz gibi bir oyuncu bulabilirsek alacağız. Bu büyük bir sorumluluk hem teknik ekip olarak hem oyuncular olarak. Çünkü ülkenin çeşitli yerlerinde geldik burada Artvin Hopa’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz ama bir başarı elde etmek istiyorsak bizi oyuncular ilk önce bir aidiyet duygusunun oluşması lazım. Bu yörenin özellikle Karadeniz'in insanının coşkusunu hedefini biliyoruz biz de buna uygun bir takım olmaya gayret ediyoruz şu ana kadar bu doğrultuda gidiyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Aynur Bağdat

Editör: Haber Merkezi