Hopa TSO 5.Meslek Grubu İle İstişare Kahvaltısında Bir Araya Geldi
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 5.Meslek Grubu kahvaltısında; inşaat sektörünün ülke genelindeki işleyişi, farklı ülkelerdeki inşaat sektörü faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek grubu istişare kahvaltısı Paluri Otelde gerçekleştirildi.
5.Meslek Grubu temsilcisi olarak açılış konuşması yapan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek inşaat sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Akyürek, inşaat sektörünün ekonominin en aktif kesimlerinden biri olduğunu ifade etti. Pandemi koşullarından ötürü birkaç senelik bir bekleme olduğunu asıl hedefin pandemi şartları düzeldikçe tedbirli olarak fiyat istikrarını yakalamak olduğunu söyledi.
Hopa İnşaat Yöneticisi Engin Can, inşaat maliyetlerinin alıcılara etkisi, imar sorununun çözüme kavuşması, döviz fiyatlarındaki hareketlenmeler konusunda değerlendirmede bulundu.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Kemal Gazioğlu, zor bir dönemden geçildiğine değinerek ekonominin kısa zamanda toparlanacağına inandığını ifade etti.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Aydın Tatar, istişare toplantılarının verimine dikkat çekerek eleştiriye açık olduklarını dile getirdi.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Meriç Burçin Özer, sadece ülke genelinde olmamakla beraber dünya genelinde ekonomik koşulların zorluğundan bahsederek oda olarak bütün sektörlere destek vereceklerini ifade etti.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Yener Balkaya, inşaat sektörünün ülke genelindeki işleyişini, farklı ülkelerdeki inşaat sektörü faaliyetleri hakkında değerlendirmede bulundu.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Alişan Ender Topaloğlu, dünya genelindeki olumsuz durumların fırsata dönüştüğünü belirterek pandemi döneminde lojistik sektörünün hız kazandığını inşaat sektörünün de kısa zamanda eski durumuna döneceği konusunda hemfikir olduğunu söyledi.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, odanın coğrafi tescil almış ürünleri ve turizm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu

Editör: Haber Merkezi