Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi


Hopaspor İkinci yarının ilk maçı olan Kahta02 maçından sonra, ikinci maçında da hava şartları nedeniyle sahaya çıkamadı.
Artvin Hopaspor, ikinci yarının ikinci maçında gittikleri Nevşehir deplasmanında da olumsuz hava şartları nedeniyle sahaya çıkamadı.
Havza-Samsun otoyolunda 7 saat mahsur kalan takımla ilgili takımın sportif direktörü Orhan Gümüşkaya ve Kaptan Yakup Kayış açıklamam düzenledi.
Sportif direktör Orhan Gümüşkaya, “Biran olsun yanımızdan ayrılmayan başkanımız Göksel Cihan, diğer başkanlarımız; Kemal Vakar, Ahmet Yalçın, Lütfü Kolçak, Metin Küçük, Osman Akkaya, Rifat Acar’a ve kaptan şoförümüz Suat abiye çok teşekkür ediyorum. Takımın yanından hiç ayrılmadılar bizi yalnız bırakmadılar. Dönüşü de hep berber sağladık. Tamamen karlı havada geldik Yozgat yolunu takip ettik. Özellikle Çorum-Samsun arası hava şartı çok kötüydü. Burada çok kazalar olmuştu havzaya gelmeden 2-3 kilometre öncesinde tam 6 saat yollar kapandı. Daha sonra gece 1-2'ye doğru Samsun’a ulaşmış olduk. Tam 24 saatlik bir ulaşımımız oldu bu şekilde sağ salim Hopa’ya ulaşmış olduk. Maça iyi hazırlanmıştık şansımıza biliyorsunuz ilk maçımızda Kâhta ileydi içerde bu maçta iptal olmuştu. Kar nedeniyle Nevşehir maçımız da iptal oldu. Artık önümüzdeki Elazığ maçında en iyi şekilde hazırlayacağız burada artık 3 puan alarak sezona devam etmiş olacağız.” Dedi.
Takım Kaptanı Yakup Kayış ise maçlarının da iptal olmasına üzüldüklerini belirterek, “Sizlerin de bildiği üzere hafta sonu Nevşehir'de deplasman vardı. Ayın 21'i cuma günü buradan Batum’dan İstanbul'a İstanbul'dan da Nevşehir'de aktarmalı uçuş halinde gittik. Akşam 21.30 civarı falan Avanos’ta kaldığımız otelde ertesi günkü hazırlıklarımız antrenmanı dahilinde devam ettik. Gayet güzel bir hava futbol oynamaya elverişli bir zemin vardı ama nihayetinde pazar günü oynayacağımız maçın gecesi saat üçten sonra başlayan şiddetli kar yağışı nedeniyle iptal oldu. Bu daha öncesinden önüne geçilecek bir durumdu ama kimse oralı olmadı. Keşke meteorolojiden bu olaylar takip edilirse bu takım buradan oraya aktarmalı gidiş ve sonrasında pazar günü öğlen 12'de kalmış oğlumuz otelden otobüsle yola çıktığımızda bu yana tesisimize geleli yaklaşık bir saat oldu yaklaşık 24-25 saat yolculuk sürdü. Merzifon’dan sonra Havza’ya kadar olan kısımda bir trafik kazası nedeniyle yaklaşık orada kalan insanların 10 saattir 11 saattir orada olduğu söyleniyordu. Biz de yaklaşık 5-6 saat bu civarda orada bekledik. Gece yarısı tekrar 2 buçuk 3'te hareket ettik sabah Trabzon'a yaklaşmıştık sonrasında geldiğimiz saat öğlen 12'de falan. Bizim için maç oynamamak tabi iki haftadır böyle bir durum söz konusu vardır bunda da bir hayır. Geçen hafta kendisi sahamızda Kâhta maçımız bu hafta deplasmanda Nevşehir maçı. Allah'ın takdiri yani bizim elimizde olan bir şey değil ama keşke oynayabilseydik. Devre arası olduğu için çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Bizde de maç oynayamama üzüntüsü var artık bu isteğiniz arzunuz bu içimizdeki heyecanı uzaklaşmadan başka yerlere yormadan sahaya vermemiz gerekiyor. Bakalım inşallah bu hafta kendi sahamızda Elazığ maçı ile İnşallah elimizden geldiği kadar bu iki haftada isteyip de bazı durumlardan dolayı yapamadığımız şeyleri bu hafta burada seyircimiz ile birlikte, camiamız ile birlikte tekrar ikinci yarıya geç de olsa başlangıç yapacağız” şeklinde konuştu.
İbrahim Eksilmez

Editör: Haber Merkezi