Hopalı Karateciler Bursa’da düzenlenen Türkiye Kyokushin Şampiyonasından 1 Türkiye Şampiyonu, 2 Türkiye ikincisi ve 2’de Türkiye üçüncülüğü kazanarak İlçeye döndüler.
Artvinli Karateciler Minik-Yıldız-Ümit-Genç ve Büyükler Kategorisi Kyokushin Karate Şampiyonası Bursa’da Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde yapıldı. Artvin’i temsilen şampiyonaya katılan Hopalı Karateciler Türkiye Kyokushin Şampiyonasından Türkiye Şampiyonası çıkartarak İlçeye döndüler.
28-30 Ocak 2022 Tarihlerinde Bursa'da düzenlenen Türkiye Kyokushin Şampiyonasında Artvin’i temsilen katılan Karateciler, 1 Türkiye Şampiyonu, 2 Türkiye ikincisi ve 2’de Türkiye üçüncülüğü kazanarak İlçeye döndüler.
Karatecilerin madalyaları toplayarak Hopa’ya dönmesi ilçe sakinleri tarafından büyük memnuniyet ile karşılanırken takım Antrenörü Metin Ay’ı başarılarından dolayı tebrik ettiler. Türkiye dereceleri ile dönen Halk Eğitim Karate ekibi ayağının tozu ile Antrenörleri Metin Ay ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın'ı ziyaret etti.
Sezai Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine şükranlarımızı sunar, takım hocası Sayın Metin Ay ve öğrencilerimizi elde ettikleri başarı ve kazandıkları madalyalardan dolayı tebrik ederiz” dedi.
Karatecilerin elde ettiği başarılar ise şöyle:
• 1. Nisagül Büyük +50 kilo Yıldız Kız
• 2. Nisagül Büyük Yıldız Kata
• 2. Sema Nur Oda +65 kilo Büyük Bayan
• 3. Melek Korkmaz 55 kilo Büyük Bayan
• 3. Rümeysa Akbıyık 60 kilo Genç Kız
Hopa Milli Eğitim Müdürlüğü

İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu

Editör: Haber Merkezi