Hopa Şoförler ve otomobilciler odası başkan adayı Turgut Dalkılıç ve yönetimi ziyaretlerine Kemalpaşa’da devam etti.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’i ziyaret eden yönetim siyasi parti ilçe temsilcileri ziyareti kapsamında, “Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti, Adalet ve Kalkınma Partisi ve sivil inisiyatifi ziyaret etti. Bu ziyaretlerde Kemalpaşa'nın geleceği ile ilgili olarak sivil inisiyatif ve siyasi parti ilçe başkanları ilçe yönetim kurulları ile Kemalpaşa ve Hopa’nın geleceği hakkında konuşuldu.
Taksi esnafını da ziyaret eden heyet bu kapsamda; merkez taksi, ilçe taksi, Kemalpaşa taksi ve Sarp taksi duraklarını ziyaret ederek ticari çalışan taksici esnafının sorunlarını dinledi.
Kemalpaşa 18 nolu kooperatifini ziyaret eden yönetim kooperatifteki minibüsçü esnafıyla ve oda ortaklarıyla hasbihal etti.
Artvin Hopaspor taraftarlar grubu ile bir araya gelip Artvin Hopaspor’un bugününü ve geleceğini konu edinen Dalkılıç ve ekibi, çalışmalarına devam ediyor.
Hopa’da da ziyaretlerini devam ettiren yönetim, şehir içi dolmuş durağını ziyaret etti. Dolmuşçu esnafla sohbet eden Turgut Dalkılıç ve yönetimi devamında hastane taksi ve terminal taksi duraklarını da ziyaret etti. Hopa'da farklı bir terminal hizmeti verilen viyadük altında bulunan Artvin durağı Rize durağının yanı sıra üniversite taksi durağını da ziyaret eden yönetim, burada yapılan açıklamada “şoför esnafının cefakarca halkımıza hizmet veriyor olduğunu ve kendilerine gereken ilgi ve desteğin Turgut Dalkılıç başkanlığında verileceğini söyledik. Gün içerisinde ayrıca Kemalpaşa ilçemizdeki açılışa da katılarak hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Bu ziyaretler esnasında seçim broşürlerimizi de dağıtmayı ihmal etmedik” ifadelerine yer verildi.
Songül Şişman

sokak hayvanları için bir araya geldi sokak hayvanları için bir araya geldi

Editör: Haber Merkezi