"Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun" "Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun"


Hopa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri 26 Şubatta yapılacak. Seçim öncesi
adaylar yönetim kurulunu açıklayarak, hedeflerindeki çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.
26 Şubatta yapılacak olan Hopa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerine aday olan mevcut Başkan İsrafil Kotil yönetim kurulunu açıklayarak, gerçekleştirecekleri faaliyetler hakkında açıklama yaptı.
İsrafil Kotil tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Kemalpaşa ilçemizde Şoförler Odasına ait şube açılacak, 4 yıl boyunca üye sayısını tamamlayıp tek başına oda olması sağlanacak.
Pos cihazı ile aidat ödemesi imkanı sağlanacak (Kredi Kartına taksit imkanı)
Belli aralıklarla Hopa ve Kemalpaşa Şoför esnafımızla kahvaltı ve yemek organizasyonlarında buluşup sorunlar hakkında istişare edilecek, çözümler konusunda gereken çalışmalar yapılacak.
Hopa ve Kemalpaşa’da bulunan kötü durumdaki duraklarımızın yenilenmesinde odamız bütçesi doğrultusunda katkıda bulunulacak.
Odamızın kurumsal sosyal medya hesapları aktif hale getirilecek. Üyelerimizin odamızın faaliyetleri hakkında bilgilendirmeleri sağlanacak.
Anlaşmalı çekici hizmeti verilecek.
Artvin-Rize Havaalanının açılacak olan taksi durağından hak sahibi olabilmek için çalışmalarda bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. Rent A Car’ları bir araya getireceğiz ve daha iyi bir ortamda çalışmalarını sağlayacağız.
Hopa’da tüm sivil toplum örgütleriyle beraber hareket ederek, kalıcı muayene istasyonu yapılması için çalışmalarımız devam etmektedir.
Kemalpaşa’da gezici muayene istasyonu için çalışmalarımız devam etmektedir ve Kemalpaşa esnafımıza bu hizmeti kazandıracağız.
Pandemiden etkilenen şoför esnafımızın odamızın bütçesi doğrultusunda durak kirası ve elektrik faturalarına katkı sağlayacağız.
Hopa ve Kemalpaşa şehir içi trafiğinin düzenlenmesini ve şehir içi dolmuş duraklarımızı ve eksik olan ceplerimizi düzenleyeceğiz.
Sarp Sınır kapısında yapılacak düzenlemelerde valilik kaymakamlarımız, belediye ve Hopa Şoförler ve Otomobilciler odası olarak burada yapılacak taksi ve dolmuş duraklarının düzenlemesinde aktif çalışmalarımız olacak.
Hopa ve Kemalpaşa ilçemizin bir turizm yeri olması nedeniyle bu yerlerde bulunan gezilecek bölgeleri ön plana çıkarılması konusunda gerekli mercilerle çalışmalar yapılacak ve bu yerlere servis ve ulaşım hattı konulacak.
Hopa ve Kemalpaşa ilçemizin en önemli geçim kaynağı olan çay fabrikamızın yapım süreciyle ilişkin çalışmalar Hopa İnsiyatif Derneği’nin öncülüğünde tüm hızıyla sürdürülürken çalışmalara her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.
Songül Şişman

Editör: Haber Merkezi