Acil Önlem Alınmalı Acil Önlem Alınmalı


Hopa-Kemalpaşa Şoförler ve Otomobilciler Odasında seçim heyecanı sona erdi
5 adayın kıyasıya yarıştığı Hopa-Kemalpaşa Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu tamamlandı. Seçimde 161 oy alan Turgut Dalkılıç Yeni dönem Başkanlık yarışını kazanan isim oldu.
Hopa-Kemalpaşa Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlık seçimi sona erdi. Turgut Dalkılıç, İsrafil Kotil, Kadir Ustabaş, Taşkın Topaloğlu ve Aydın Yılmaz’ın aday olduğu oda başkanlığına 161 oyla Turgut Dalkılıç seçildi. İsrafil Kotil 129 oy, Kadir Ustabaş 118 oy, Taşkın Topaloğlu 79 oy, Aydın Yılmaz 56 oy ile seçimi tamamladı.
Seçim sonrası konuşma yapan yeni başkan Turgut Dalkılıç, değerlendirmelerde bulunarak, “Hopa Şoförler ve otomobilciler odamızın kıymetli üyeleri odamızın kurucusu Enver Topaloğlu, Önceki dönem başkanı Cevat Yılmaz ve Mevcut Başkan İsrafil Kotil’e teşekkürlerimi sunarken Kemal Altunkaya Abimizi de Rahmetle Anıyorum. Değerli üyelerimiz sizler sadece seçimden seçime hatırlanan değil hatta belge ihtiyacı olduğunda odaya gelip evrak alan değil bu odanın kuruluşundan bugüne gelmesini bugünden yarına gitmesini emeği olan katkısı olan sizlersiniz ev sahiplerisiniz yani bu odanın sahiplerisiniz. Neden Turgut Dalkılıç ve ekibinin kazanması gerektiğini sizlere özetlemek istiyorum. Biz ve ekibimiz hayali projeler üretmiyoruz biz ve ekibimiz gerçekçi ve samimi davranıyoruz kimseyi ötekileştirmeye değil samimiyetimizle gerçekçi yaşamımızdan ve odamızın gerçek hak ettiği seviyede olmasını sağlamak içindir. Ne afaki hayalci projeler, nede başka kurumların yaptıkları değil. Bizim için önemli odamızın itibarı ve iki ilçemizin gelişmesi için lobi faaliyetlerine ivme katmaktır. Ayıran değil birleştiren, mazeret üreten değil çözüm koyan olacağız” şeklinde konuştu.
Aynur Bağdat

Editör: Haber Merkezi