"Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun" "Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun"


Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Artvin Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı Yusufeli ilçesindeki üyelerle bir araya geldi. Üyelerin yeni yerleşim yerinde yaşadıkları hak sahibi konusunda sorunlarını dinledi.
Üyelerin sorunlarını dinleyen Kurt, sorunları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletmek üzere notlar aldı.
Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Kurt, “Çoruh nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı Kapsamında, sular altında kalacak olan ilçenin yeni yerleşim yerine taşınması öncesi, Artvin Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı Yusufeli ilçemizdeki üyelerimizle bir araya geldik. İlçe ticaretinin önemli bir bölümünü oluşturan üyelerimizin yeni yerleşim yerinde yaşadıkları hak sahibi konusunda sorunlarını dinledik. Bu sorunlarının çözümü noktasında bir komisyon kurarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan randevumuzu aldık. Üyelerimizin haklı bulduğumuz sorunlarının çözümü en büyük temennimiz olurken, bize ev sahipliği yapan Yusufeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Bülent Özdemiroğlu ve üyelerimi teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Aynur Bağdat

Editör: Haber Merkezi