CHP’nin yeni kalesi Hopa oldu CHP’nin yeni kalesi Hopa oldu


Hopa Ticaret ve Sanayi odasının önemli ziyaretçileri vardı
Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Hopa Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye Gürcistan İş Konseyi Başkanı ve Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Osman Çalışkan, iş insanı Yüksel Özbayraktar ve Ömer Hacıoğlu Hopa Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile görüştü.
Ziyarette Pandemi sürecinde yeni iş imkânları ve Sarp Sınır kapısında tır Kuyruğu konuları ele alınarak bilgi alışverişinde bulunuldu. Ukrayna Savaşı nedeniyle birçok tır aracı bölgemize yönlendirilmiş olup şehir içerisinde trafik sorunu yaşanmaması için Akbank mevkii ile Esenkıyı arasında tırların durması yasaklandığı ve yetkili merciler tarafından cezai işlem uygulanacağı bilgisi paylaşıldı. İlçe kaymakamı Üçüncü tarafından dile getirildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ziyaretleri için misafirlerine teşekkür ederken Türkiye Gürcistan İş Konseyi Başkanlığına seçilmesinden ötürü Osman Çalışkan’ ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi