İlk Meclis Toplantısı İlk Meclis Toplantısı


Nedim Koyuncu Bu yıl ki doğum gününü kimsesiz çocuklarla kutlayamadı
İş insanı Nedim Koyuncu, Doğum gününü her yıl kimsesiz çocuklarla geçiriyordu. Bu yıl pandemi dolayısıyla kimsesiz çocuklarla geçiremeyeceği söylendi. Koyuncu, İYİ Parti üyesi olduğu için bu kararın verildiğini belirtti.
“İYİ Partiye geçmiş olmam muhalefet saflarında siyasete geri dönmüş olmam sanırım sorun olmaya başladı.” diyerek yaşanan olayın sebebinin siyasi kaynaklı olduğunu söyledi.
Hopalı iş insanı Nedim Koyuncu doğum gününü kimsesiz çocuklar ile birlikte geçirerek onları mutlu ediyordu. Bu yıl doğum gününde pandemi bahane edilerek çocuklardan ayrı kaldığını söyleyen Koyuncu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sevgili dostlar, kıymetli büyüklerim, değerli arkadaşlarım; bu gün 1 Mart benim doğum günüm.
Doğum günümü kutlamayı sevmediğim için bütün doğum günlerimi Artvin aile sosyal politikalar bakanlığına bağlı sevgi evlerinde bulunan çocuklarımız ile program düzenleyerek onlarla alışveriş yaparak, bir gece konaklayarak eğleniyor, mutlu oluyordum. Bu yıl bu çocuklarımızı Artvin Valiliğimiz Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler neticesinde maalesef alamadım. Sebep olarak pandemiyi bahane gösterip fazla ısrar etmememi istediler. Oysaki pandemi geçen yıl ve daha önceki yıllarda hat safhada olmasına rağmen çocuklarımız ile birlikte programlarımızı gerçekleştirmiştik. Sebebin şu olduğunu düşünüyorum. İYİ Partiye geçmiş olmam muhalefet saflarında siyasete geri dönmüş olmam sanırım sorun olmaya başladı.
Çocukların, kadınların ve dinimizin, Siyasetin üzerinde olduğunu düşünerek bu konuda takdiri siz değerli kardeşlerim ve dostlarıma bırakıyorum…Sevgi evlerimizde bulunan sevgili çocuklarımızdan özür dileyerek nedim abilerini bir yıl daha beklemelerini, seçimlerden sonra bu düzeni değiştirip muhteşem dönüş yapacağımı bildiriyor, gözlerinden öpüyorum.”
Aynur Bağdat

Editör: Haber Merkezi