CHP Hopa İlçe Örgütü, vatandaşlara Partilerinin politikalarını anlatmaya devam ediyor.
CHP Hopa İlçe örgütü ev ziyaretleri kapsamında vatandaşın evine konuk oluyor. İlçeye bağlı Başova Köyüne giden CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir ve beraberindeki heyet ile vatandaşların kapılarını çalarak, evlerine misafir oldu.
Ev ziyaretleri kapsamında; vatandaşları dinleyen heyet, eleştirileri de dikkate alarak tavsiye ve önerileri kabul ediyor.
Göğe komşu köylerinde Başoba (uzunlar mahallesi)ni ziyaret eden CHP’lileri vatandaşlar tereddüt etmeden evlerinde konuk etti. Vatandaşlar sohbet eden CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, “Evlerini bizlere açan ikramlarda bulunan hoş sohbetleri ile bizleri iktidar yolunda umutlandıran vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Halkımız çok temiz ve açık yürekli. Yeri geliyor bizleri politikalarımız eleştiriyor. Vatandaşın kendini yöneten siyasileri sevdikleri kadar eleştirmeleri de normaldir. Hiç kimse hatasız değildir. Eleştirileri büyük bir olgunlukla kabul ediyor, vatandaşlarımızın tavsiye ve önerilerini alıyoruz. Bu ziyaretler bizler ve vatandaşlarımız açısından verimli geçiyor. Vatandaşın sorunlarını da dinliyor, partimizin bu sorunlara getireceği çözümleri sunuyoruz. CHP haktan kopmadan sorunları bir bir çözecek güvenli bir limandır.” İfadelerine yer verdi.
Aynur Bağdat

Hopa Gönüllüleri İle Bir Araya Geldi Hopa Gönüllüleri İle Bir Araya Geldi

Editör: Haber Merkezi