Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Hopa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümünü dolayısıyla mesaj yayınladı.
“İlçemizin kurtuluşu için verilen mücadele, asırlardır istiklali uğruna cefa çeken Türk Milleti’nin hür ve müstakil bir şekilde yaşama iradesinin müşahhas bir numunesidir.” diyen Kaymakam Üçüncü mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 104.yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
İlçemizin kurtuluşu için verilen mücadele, asırlardır istiklali uğruna cefa çeken Türk Milleti’nin hür ve müstakil bir şekilde yaşama iradesinin müşahhas bir numunesidir. 14 Mart Kurtuluş Günü, ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olmasının yanı sıra Kurtuluş Savaşı hatıra, hafıza ve bilincimizin de tazelenmesine vesile olan önemli bir gündür. Bu önemli günü, bizleri daha iyi bir geleceğe taşıyacak önemli dinamiklerden biri olarak görmeliyiz.
Bu vesile ile Hopa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıldönümünü kutluyor, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi hayırla ve rahmetle yad ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ilçemizin ve ülkemizin kurtuluş mücadelesi ve bölünmez bütünlüğü uğruna bu güne kadar kaybettiğimiz tüm gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum.”
Songül Şişman

İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu

Editör: Haber Merkezi