Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Batumi Build 2022 fuarında stant açtı
‘11.Uluslararası Batum Yapı İnşaat Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul Batumi Build 2022 Fuarı 5 ülkeden 70 firmanın katılımıyla açıldı. Fuara Artvin Ticaret ve Sanayi Odası ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odası katıldı.
Fuarın Batum’da gerçekleşmesini bölge açısından önemine değinen Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz, “Türkiye ve Gürcistan dost ve kardeş ülkelerdir. Günümüzde de ilişkilerimiz her alanda gelişmeye devam ediyor. Batum’un ayrı bir önemi var. Böyle bir fuarın Batum’da gerçekleşmesini bölge açısından çok önemsiyorum. Başta Karadeniz bölgesi olmak üzere, Türkiye ile Batum arasında olumlu işbirlikleri başarıldı. Burada ki potansiyel büyük ve bu potansiyel daha da artarak büyüyecek” ifadelerini kullandı.
BATUMİ BUİLD 2022 fuarına katılan Artvin Ticaret ve Sanayi Odası (ARTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, “fuarda ki farklı firma ve şirketleri nasıl Artvin’e adapte edebiliriz, üyelerimizi buralara nasıl çıkarabiliriz onu görmek adını burayı ziyaret ettik. Amacımız üyelerimizin burada ki farklı şirketlerle ve yeniliklerle tanışmasını sağlamak” dedi.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle katıldığı fuarda stant açarak oda üyelerinin tanıtım materyallerini sergiledi. Oda üyeleri YMC Öz Yapı İnşaat ve Durmuşoğlu Mühendislik firmaları fuarda stant açarak ürünlerini tanıttı. Hopa TSO açtığı stantları ziyaret eden misafirlerine coğrafi tescilli ürünler olan Hopa Hamsili Ekmeği ve Hopa Laz Böreği ikram edildi. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akyürek, organizasyona beklenen katılımın sağlandığını ifade ederek Türkiye ve Gürcistan arasındaki ilişkileri sağlam temellere dayandığını, Geçmişten bugüne birlikteliği daha da geliştirmek için her türlü desteği vereceklerini söyledi.
BATUMİ BUİLD 2022 fuarını, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Türkiye Cumhuriyeti Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz, Gürcistan Uluslararası Yabancı Yatırımcılar Derneği Başkanı Osman Çalışkan, Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt ve çeşitli ülke vatandaşları ziyaret etti.
İbrahim Eksilmez

Hopaspor  yenik düştü Hopaspor  yenik düştü

Editör: Haber Merkezi