2022 düğün ve Evlilik hazırlıkları buluşması Artvin’de ilk defa gerçekleşti.
Çiftlerin alışveriş için Artvin dışına gitmelerine gerek kalmadan her türlü ihtiyacını bulabileceği bir fuar oluşturuldu. 4 gün süren fuarda evlilik için gerekli olan ürünler yer aldı.
Fuarın açılışına Artvin Vali Vekili Onur Özaydın, Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Özkan, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Fuar Organizasyon sahibi Ufuk Karacan, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“Bizler Sizin Menfaatlerinizi Korumak İçin Buradayız”
Fuarın açılış konuşmasını gerçekleştiren organizasyon sahibi Ufuk Karacan açıklama yaptı.
Ufuk Karacan; “Unutmayalım ki hepimiz aynı gemideyiz. Bizler sizin menfaatlerinizi korumak için buradayız. Herkes dışarda ürün alıyor olabilir beğee bilir ama sonradan muhatap bulamayacağınız, sıkıntınızı dile getiremeyeceğiniz alışverişleri artık bir kenara bırakın. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bütün katılımcı arkadaşlarla ortak paydamız çiftlerimize nasıl yardımcı olabiliriz bunun davasını güdüyoruz. Kendi adıma sunu söyleyebilirim ben bu toprakların çocuğuyum ben buranın suyu buranın havasını buranın ekmeği yemiş biri olarak Artvin’e nasıl daha güzel hizmet ekmek istiyorsam bütün katılımcılarda benimle aynı şeyi düşünüyorlar. Toplantılarımızda hep bunun davasını güttük
Sizlerin destekleri sayesinde bizde kendimize sektörümüzde yeni bir çizgi çizdik ve bu çizgide bizlere destek olan bizi tercih eden başta Artvin Valiliğine Belediye Başkanlığımıza ve kamu kurum ve kuruluşlarımıza, siyasi partilerimize, sivil toplum örgütlerimize teşekkür ediyorum. Yılın düğününü yaptığımız ve o düğünle birlikte level atladığımıza inandığım sevgili Artvin Baro Başkanı Sayın Ayla Varan ve eşi İzzet Varan abime ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de ekip arkadaşlarıma, sevgili eşim Nursel hanıma ve 1 aydır bizlerden özellikle de annesinden ayrı kalan biricik kızım Duru’ma çok teşekkür ediyor, ondan özür diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Artvin’de de bir yeniliği ilkleri başarmanın mutluluğuyla dışa bağımlı olduğum 24 metre kare LED ekranımız hayırlı olsun diyor. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.2022 yılı çiftlerimize şimdiden mutluluklar dilerken. Katılımcı arkadaşlarıma da hayırlı bol satışlar temenni ediyorum.” dedi.
“Ayrı Bir Gurur Ve Mutluluk Duydum”
Açılışta Vali Yardımcısı Onur Özaydın da konuşma yaptı. Özaydın konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Artvin için bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamayı hep beraber paylaşıyoruz. Gerçekten hepimiz için evlilik müessesesi ve toplum için evlilik müessesesi çok önemli bir kurum. Bu kurumda özellikle dünya evine yeni girecek, yuva kuracak olan genç çiftlerimize de böyle bir imkanı sağlayan 2022 Düğün ve Evlilik Hazırlıkları Buluşmasını sağlayan kıymetli koordinatörümüze, emeği geçen sivil toplum kuruluşlarımıza, müteşebbislerimize ben de tekrardan Artvinliler adına saygılarımı ve selamlarımı sunuyorum.
Böyle etkinliklerle, Artvinli vatandaşlarımızla birlikte buluşmanın mutluluğunu daha çok yaşayacağız. Kendim de stantları gezmiş oldum, ayrı bir gurur ve mutluluk duydum. Bu hizmeti Artvin'e kazandıran tüm müteşebbislerimize, il içinden ve il dışından katılan firmalarımıza tekrardan teşekkür ediyorum. Artvin'imize hayırlı uğurlu olsun.”
Aynur Bağdat

Hopaspor  yenik düştü Hopaspor  yenik düştü

Editör: Haber Merkezi