Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir ve parti teşkilatı Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Akyürek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Artvin adına yürüttüğü çalışmalardan dolayı Bayraktutan'a teşekkür etti. Başkan Akyürek ‘Daha öncede girişimde bulunduğumuz Kemalpaşa ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi kurulması için yeniden çalışmalarımızı başlattık. Kemalpaşa ilçesinde bulunan 648 dönüm arazi üzerine yapılacak olan OSB için şu ana kadar 60 firmanın talebinin odaya iletildi. Bu ön taleplerle birlikte hazırlamış olduğumuz raporumuzu 1 Nisan tarihinde ilgili mercilere sunacağız. Yine bölgemizle ilgili olarak yapımı tamamlanmak üzere olan Artvin-Rize Havalimanının istihdam açısından ilimize katkısı olacağına inanıyoruz’ dedi.
Milletvekili Bayraktutan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken TOBB’un başarılı çalışmalarına ve Hopa TSO ‘nun TOBB’daki önemine dikkat çekti. Katılımcılardan Hopa hakkında değerlendirme yapmalarını isteyerek önem arz eden konuları Ankara’da dile getireceğini belirtti. Ticaret ve Sanayi Odalarının şehirlerin ticaret hayatında önemli rol üstlendiğini dile getiren Bayraktutan, Hopa TSO’ya çalışmalarında başarılar diledi.
Toplantıda daha sonra Türk Lirasının değerini arttırmak adına yurtiçinde Milli Para kullanımı, Hopa’da TÜVTÜRK Muayene İstasyon ihtiyacı, Sarp Sınır Kapısında tek pencere geçiş sistemi gibi konularda değerlendirme yapıldı.
Ziyarete Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan Poyraz, Meclis Üyeleri İsmet Başar, Arif Lokumcu, Meriç Burçin Özer, Hüseyin Yazıcı ve Ertan Topal katıldı.
Ziyaret sonunda Hopa TSO heyeti, Milletvekili Sayın Uğur Bayraktutan’a plaket takdim etti.
Hopa TSO

Hopaspor  yenik düştü Hopaspor  yenik düştü

Editör: Haber Merkezi