LGS'ye hazırlanan öğrencilere ziyaretler devam ediyor.
Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu olarak LGS'ye hazırlanan öğrencilerin lise tercihlerinde önem teşkil eden okul ziyaretlerine devam ediyor.
Eğitim öğretim döneminin başında Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi ile başlanan okul ziyaretlerinde yeni durak Artvin Fen lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Spor Lisesi oldu.

Teşekkürler Hopa Teşekkürler Hopa
  1. ve 8. Sınıfların katıldığı gezide öğrenciler öğrenmek istediklerini okul temsilcilerine yönelttiler. Okul temsilcileri de yaptıkları sunumlarla öğrenciler bilgilendirildi.
    Yapılan gezi sonrası 7 sınıflar şimdiden çalışmalarına yön vermeleri gerektiğini ve bu sayede daha başarılı olacaklarını belirttiler. 8. Sınıflar ise lise tercihlerinde bu tür ziyaretlerin çok etkili olduğunu ve kararlarının daha kalıcı hale geldiğini dile getirdiler.
    “Bu vesileyle okul tanıtım gezimizi koordine eden Okul İdaremize, görevli öğretmenlerimize, Kamilet Turizm ve ekibine, Okul Aile Birliği üyemiz Ömer Can Bey'e, Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Bülent Süner'e ve idari kadrosuna, Spor Lisesi ve Fen Lisesi idari kadrosuna teşekkürlerimizi sunar, öğrencilerimize başarılar dileriz.”
    Arhavi FSM

Editör: Haber Merkezi