Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin ili Hopa İlçesinde TÜVTÜRK muayene istasyonunun bulunmaması nedeniyle meclise soru önergesi sundu. Bayraktutan, şoförlerin en önemli mağduriyetlerinden birinin TÜVTÜRK muayene istasyonunun olmaması olduğunu belirterek. “Artvin ili Hopa İlçesinde TÜVTÜRK muayene istasyonu bulunmaması bölge halkında büyük mağduriyet oluşturmaktadır.” dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle Meclis’e soru önergesi sunan Bayraktutan önergesinde şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye'de tüm araçların periyodik araç muayenelerinin yapılmasında tek yetkili kuruluş olan TÜVTÜRK, Türkiye'nin 81 ilinde kurulmuş istasyonlarda vatandaşlara hizmet vermektedir. Ancak Artvin ili Hopa İlçesinde TÜVTÜRK muayene istasyonu bulunmaması bölge halkında büyük mağduriyet oluşturmaktadır.
Bu Bağlamda; Artvin ili Hopa İlçesinde şoförlerimizin en önemli mağduriyetlerinden biri olan TÜVTÜRK muayene istasyonu bulunmaması sorunu ne zaman giderilecektir? Hopa ilçemizde TÜVTÜRK muayene istasyonu kurulması adına bir takvim açıklar mısınız?”
Songül Şişman

sokak hayvanları için bir araya geldi sokak hayvanları için bir araya geldi

Editör: Haber Merkezi