Acil Önlem Alınmalı Acil Önlem Alınmalı

Gazi Ortaokulu başarılı çalışmaları ve projeleriyle adından söz ettiriyor.
Gazi Ortaokulu Müdürü Osman Pehlivan, okula dair başarı projeleri veYeni Gazi Ortaokulu binasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Çocukların başarısı için her türlü girişimi desteklediklerini belirten Pehlivan, “Gazi OrtaokuluKentte E-Twining etiketi alan ilk okul. Projelerimiz kapsamında öğretmenlerimiz yurtdışından kişilerle görüşmeler yapıyor çocuklarımız birebir İngilizce öğrenmeimkânları yakalıyor.Bu çocuklarımızı motive ediyor karşılıklı iletişim halindeler mektup yazıyorlar 2-3 yıldır bu plan yürütüyoruz bir de şöyle bir avantajımız var 5’nci sınıflarda yabancı dil özellikle ağırlıklı bir okuldur liselerde oluyordu ağırlıklı İngilizce bizlerde de aynı şekilde 11 saat 5’nci sınıflarda İngilizce dersi var 11 saat İngilizce dersimiz çocukların İngilizce altyapısını oluşturuyor. Özellikle bu faaliyetlerde en son yapılan LGS başarısında bunun etkisini gördük. Bu anlamda çocuklarımızı her türlü girişimi destekliyoruz.
Bunun dışında sistem okulu için başvuruda bulunduk bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz sistem okulu e-twining okulu ile Avrupa Birliği’nin yürüttüğü projeler bu çalışmalar şu anda sürüyor. TÜBİTAK fuarı geçen yıl yapılmıştı Artvin'de ortaokul olarak tek bizim okul fuarı geçti 4006’yı bu yıl ‘da yine öğrencilerimizin yapmış oldukları projeleri sergileyeceğiz. TEKNOFEST çalışmaları okulumuzda sürüyor Samsun'da yapılacak Teknofest yarışlar için 7 başvuru oldu okulumuzda İnşallah onlardan da güzel neticeler alırız öğrencilerimiz için her zaman buradayız elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz” dedi.
“Aynı Geminin İçerisindeyiz” diyen Pehlivan, “Yeni bina yeni heyecan buradaki bütün faaliyetlerin daha da sürdürüleceğini inanıyoruz güzel neticeler alacağına inanıyoruz. Bu anlamda baktığımız zaman bizler yani il çapında yapılan yarışmaları sizler de takip ediyorsunuz şu ana kadar yapılan 10 Kasım, 24 Kasım, 7 Mart gibi yarışmalar oldu milli eğitim müdürlüğümüzün bu yarışmalarımızda birçok öğrencimiz ödül aldı. Okulumuzda 8 sınıflar ile ilgili kariyer planlamaları yapmaktayız eczacı doktor mühendis şu ana kadar getirdik. Başarı için tabii ki okul öğretmenleri ile okul çalışanları ile her türlü gayreti gösteriyoruz birlikte hareket ediyoruz aynı geminin içerisindeyiz” şeklinde konuştu.
Artvin'de 2007'den itibaren öğretmenlik ve idarecilik yaptığını söyleyen Pehlivan, “2007'de Artvin'de göreve başladım. 2013'ten sonra 1 yıl öğretmenlikten sonra idareci olarak devam ettik böyle bir köklü okulda öyle bir tarihi olan okulda idarecilik talebi gelince tabii ki mutluluk duyduk 2014'te müdür yardımcısı olarak bu okulda göreve başladık 2014-2017 yılları arasında müdür yardımcılığı görevinde bulundum. 2017'de okul müdürümüzün ayrılması sonrasında müdürlük görevi bizlere verildi” şeklinde konuştu.
Sürekli öğrencilerle iletişim halinde olduğunu vurgulayan Pehlivan, “Özellikle bildiğiniz gibi eski nesil değil daha çok diyalog ile işleri çözmeye çalışıyoruz geçmişteki okul müdürü profillerinden daha farklı bir görevde bulunuyoruz. Öğrenci ile sürekli diyalog içerisindeyiz sürekli irtibat içerisindeyiz öğrenciler çok rahatlıkla sürekli gelip kapımdan içeri girebiliyorlar her türlü fikirlerini ifade edebiliyorlar. Sürekli öğrencilerle görüşme halindeyiz görüşmeler neticesinde Güzel sonuçlar alıyoruz. Benim kapım herkese açık öğrencimden velimden kim gelirse gelsin herkese açık” ifadelerine yer verdi.
Aynur Bağdat

Editör: Haber Merkezi