Teşekkürler Hopa Teşekkürler Hopa

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel iftar yemeklerini vermeye devam ediyor.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası,Risus Country Serender Park Kemalpaşa’da iftar yemeği düzenledi. Yemekte Hopa ve Kemalpaşa iş dünyası buluştu.
İftar buluşmasında konuşma yapan Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, “Protokol temsilcileri ve tüm katılımcılar hoş geldiniz. Pandemi koşulları nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız iftar buluşmamıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ortaya koyan iftar sofrasına katılımın yoğun olması, bürokrasimizin ve iş insanlarımızın bir araya gelerek iftar açması bizler için kıymetli bir etkinliktir. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”Dedi.
Düzenlenen iftar yemeğine T.C. Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz, Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Kemalpaşa Kaymakamı Deniz Yıldırım, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Kaçkar Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Recep Bilgin, Kamu kuruluşlarının temsilcileri ile Siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, Oda Meclis üyeleri ile çok sayıda işadamı ve davetliler katıldı.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası

Editör: Haber Merkezi