"Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun" "Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun"

Artvin’in Yusufeli ilçesinde yangın çıktı, 2 katlı betonarme ev alevlere teslim oldu.
Yusufeli’ne bağlı Serindere Mahallesi’nde gece geç saatlerde meydana gelen yangında Mustafa Demirci’ye ait İki katlı evyandı. Çıkan yangın ambara da sıçradı. Yangında can kaybı yaşanmadı.
Yangın olay yerine gelen Yusufeli Belediyesi Gönüllü İtfaiyecileri ve Mahalle sakinlerinin çabalarıyla kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın kontrol altına alındıktan sonra yangın soğutma işlemleri sürdü.
Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AytekinSerindere Mahallesi sakinlerine geçmiş olsun dileklerinde bulunan, “Gece saatlerinde Serindere Mahallemizde yangın çıktığı ihbarını aldık. Ekiplerimiz yangın ihbarını takiben hemen ilçeden hareket ederek olay yerine ulaştılar. Gönüllü İtfaiyeciler ve Mahalle sakinlerinin yardımıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanmanın olmaması en büyük tesellimiz. Rabbim bizleri böyle felaketlerden muhafaza eylesin’’ ifadelerine yer verdi.
Edinilen bilgiye göre 2 katlı betonarme ev, 1 adet ambar ve içerisinde bulunan malzeme ile eşyalaryandı. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.
Aynur Bağdat

Editör: Haber Merkezi