19 Mayıs Voleybol Gençlik Kupası kapsamında “Kadınlara Şiddete Hayır” Temalı Turnuva başladı. Hopa Kapalı spor salonunda başlayan turnuvaya 9 takım katılım gösterdi.
Turnuva, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor BayramıEtkinliği kapsamında Hopa Kaymakamlığı ile Hopa Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenleniyor.Turnuvada, iki guruptan oluşan dokuz takım yer aldı. Hopa Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen turnuvada Kadınlara Şiddete Hayır Teması işlendi.Turnuvada Her takımda en az 4 kadın oyuncu, maç esnasında sahada da en az 2 kadın oyuncu bulundurmak zorunluluğu getirildi. Turnuva 21 Nisan 2022 Perşembe günü başladı. Turnuvanın ilk 21 Nisan 2022 Perşembe günü yapılan müsabaka, Eüaş Takımının Borçka İş Bankası Takımı karşısında aldığı 2-0’lık skor ile başladı. Bölgesel Liglerin turnuva tarihlerine denk gelmesi sebebiyle KaraloğluGruop ile Kıse Spor arasındaki 2. Maç 30 Nisan Cumartesi Gününe ertelendi .
23 Nisan Cuma günü yapılan B grubunun ilk maçı da Hopa Gençlik Spor Kulübü ile Hopa İş Bankası Arasında Yapıldı. Müsabakayı Hopa Gençlik Spor Kulübü 2 0 fark ile kazandı. İkinci maç ise Hopa Kaymakamlığı ile Hopa Atatürk Ortaokulu Takımları arasında yapıldı. 2 0 skor ile Hopa Atatürk Ortaokulu kazandı.
Songül Şişman

Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi

Editör: Haber Merkezi