Olgun Gümrükçü mesaj yayınlayarak Ramazan Bayramı’nı kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü Ramazan Bayramı kutlama mesajı yayınladı. Bayramları birbirimizi kucaklamak için fırsat bilmek gerektiğine dikkat çeken Gümrükçü bayramların milletimizin en güzel günü olduğunu aktardı.

Ramazan Bayramı’nın yokluk ve yoksulluk içerisinde hayatını devam ettirmeye çalışan vatandaşlara umut olmasını temenni eden Olgun Gümrükçü mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgi, saygı, kardeşlik ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel günleridir. Yaşadığımız bu zorlu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket etmeli barış, kardeşlik duygularını daha da güçlendirerek bu bağları korumalı bayramları birbirimizi kucaklamak için fırsat olarak görmeliyiz.

Bayramlar kırgınlıkların unutulduğu, dostlukların güçlendiği, mutlulukların paylaşıldığı en özel günlerdir.

Tüm bu duygu, düşünceler ile Türkiye’nin mutlu, huzurlu ve barış içinde bir bayram geçirmesini diliyor, yaşayacağımız bu bayram coşkusunun aydınlık günlerimizin müjdecisi olmasını canı gönülden temenni ediyorum.

Ramazan Bayramı’nın enflasyon karşısında maaşları eriyen, alım gücü kalmayan, evine gramla et alabilen, bayram şekeri bile alamayan, yokluk ve yoksulluk içerisinde hayatını idame etmeye çalışan milyonlarca vatandaşımıza umut olmasını, aydınlık günlerimizin müjdecisi olmasını temenni ediyorum.”

İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu

İbrahim Eksilmez

Editör: Haber Merkezi