sokak hayvanları için bir araya geldi sokak hayvanları için bir araya geldi

Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
Kaymakam Üçüncü Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek birlik beraberlik ve kardeşlik duygularıyla hareket etmek gerektiğini hatırlattı.
Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, kutlamam mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Birlik ve beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.
Ramazan bayramında, başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmamalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de kucak açmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle; sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı bu mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimize, islam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli Hopalı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Songül Şişman

Editör: Haber Merkezi