Hopaspor  yenik düştü Hopaspor  yenik düştü

Bağımlılık hakkında farkındalık kazandırmak için madde bağımlılığı çalıştayı gerçekleştirildi.
Vali Yılmaz Doruk, Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı’na katıldı. Madde bağımlılığı hakkında farkındalık kazandırılması amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından çalıştay düzenlendi.
Artvin Gençlik Merkezinde düzenlenen çalıştayda, madde bağımlılığı hakkında farkındalık kazandırmak, İl genelinde konu ile alakalı sorunların tespiti ve diğer konular ele alındı.
Çalıştayda konuşan Vali Yılmaz Doruk, toplumu ve kamu düzeni olumsuz yönde etkileyen bağımlılıkla mücadelenin önemine değinerek, “ Toplumsal yapımızı, kültürümüzü, örf ve adetlerimizi olumsuz yönde etkileyen ‘bağımlılık’, artık çok daha çeşitlilikle ve önemli bir sorun olarak önümüzde duruyor. Bununla ilgili yürütülen birçok projemiz var. Mücadele noktasında sadece kamu kurumları değil toplumun tüm kesimleriyle hep birlikte hareket edersek daha iyi sonuçlar alınacağına inanıyorum. Bu yüzden ailelerimizden, sivil toplum kuruluşlarına tüm kesimlerin bu konuya daha hassasiyetle yaklaşarak bağımlılıkla mücadelemizi en etkin biçimde sürdürebilmemiz için ellerinden gelen katkıyı sunmalarını istiyorum.” dedi.
AVBM

Editör: Haber Merkezi