48.Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, 4’üncü ve 5’inci günde gerçekleştirilen konserlerle ve gösterilerle sona erdi. Festival kapsamında gerçekleştirilen konser programlarında birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı.Arhavi Festivali 4. Gün Gece Programında İrem Derici, Aydın Kurtoğlu ve Ünal Sofuoğlu Sahne Aldı,Festivali 5. Gün gündüz programında yer alan Çocuk Animasyon Gösterileri miniklere eğlenceli anlar yaşattı,Festivali 5. Gün akşam programı ise Aleyna Tilki, Altay ve Tolga Kurdoğlu’nun Konser Programıyla sona erdi. Arhavi Festivali 4. Gün Gece Programında İrem Derici, Aydın Kurtoğlu ve Ünal Sofuoğlu Sahne Aldı 48.Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 4. Gün gece programında birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı. İrem Derici, Aydın Kurtoğlu ve Ünal Sofuoğlu’nun seslendirdiği şarkılarla Arhavi Gösteri Merkezini dolduran festival katılımcıları güzel bire gece yaşadılar. Festival sunuculuğunu Hakan Bilgin ve Eylem Şenkal’ın yaptığı gecede halkoyunları gösterileri de katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu konser programlarıyla 48. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 4. Gün gece programına renk katan sanatçılara çiçek, plaket ve Arhavi’yi temsil eden çeşitli hediyeler takdim ederek kendilerine teşekkür etti. Festivali 5. Gün Gündüz Programında Çocuk Animasyon Gösterileri ile Tenis ve Futbol Turnuvası Finalleri Vardı

  1. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 5. Gün gündüz programında yer alan Çocuk Animasyon Gösterileri miniklere eğlenceli anlar yaşattı. Festival Tenis Turnuvası Finali ve Halı Saha Futbol Turnuvası Finali günün diğer etkinlikleri oldu.

Çocuk Animasyon Gösterileri etkinliğinde Cumhuriyet meydanını dolduran minikler doyasıya eğlenirken kendileri için hazırlanan aktivitelere katılarak festival coşkusunu yaşadılar. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da miniklerle bir araya gelerek onların heyecanını paylaştı. Başkan Kurdoğlu şenliği organize eden animatörlere plaket ve taş ev takdim etti. Gençlik merkezi personellerine de destek ve katılımlarından ötürü katılım belgesi ve madalya takdim ederek teşekkür etti. Öte yandan festivalin sportif etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tenis Turnuvası ve Halı Saha Futbol Turnuvası final karşılaşmalarıyla tamamlandı. Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, turnuvalarda yer alan ve derece alan sporculara kapılım belgeleri, madalya ve kupalarını takdim ederek kendilerine teşekkür etti. 48.Arhavi Festivali Aleyna Tilki, Altay ve Tolga Kurdoğlu’nun Konser Programıyla sona erdi. 48 Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 5. Gün gece programında yine birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı. Final gecesi Aleyna Tilki, Altay ve Tolga Kurdoğlu’nun verdiği konserler geceye damga vurdu. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu konser programlarıyla 48. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 5. Gün gece programında sahne alan sanatçılara çiçek, plaket ve Arhavi’yi temsil eden çeşitli hediyeler takdim ederek kendilerine teşekkür etti.

“Artvin için çok güzel işler yapacağız” “Artvin için çok güzel işler yapacağız”
  1. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali Kültürel ve sportif etkinlikleriyle, birbirinden değerli sanatçıların verdiği konser programlarıyla yine iz bırakarak sonlanmış oldu.

Songül Şişman  

Editör: Haber Merkezi