Artvin’de her Pazartesi günü kurulan halk pazarına Erzurum’dan gelerek süt ürünlerinin satışını yapan Hüseyin Karaoğlu, yöre halkının vazgeçilmezi oldu.

Karaoğlu’nun Erzurum’dan getirerek tereyağı, Erzurum’un meşhur lezzetlerinden Küflü Peynir (Göğermiş), Civil ve yağlı peynir çeşitlerinin satışını gerçekleştiriyor.

Vatandaşların yoğun talep gösterdiği ürünlerin fiyatları 90 ve 170 lira arasında değişim gösteriyor.

Kaliteli ürünleri ile müşterilerinin vazgeçilmezi olan Karaoğlu yaptığı açıklamada, mesleğini babasından devir aldığını söyleyerek baba mesleğini devam ettirmenin gayreti içerisinde olduğunu söyledi.

Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.” Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.”

Hüseyin Karaoğlu (1)

Ailesini süt ürünleri ticareti ile geçindirdiğini kaydeden Karaoğlu, “Babam 40 yıl önce Artvin’e gelerek burada satış yapmaya başlamış. Ve kesintisiz olarak bunu sürdürdü. Kendi imalatımız olan ürünler  burada vatandaşlar tarafından beğeniliyor ve talep görüyor. 2000 yıllarının başına kadar babam buraya gelerek ailesini geçindiriyordu. Bir süre onunla birlikte gelerek işi öğrendim ve şimdi de ben devam ettiriyorum.” dedi.

Artan fiyatlara rağmen ürünlerinin alıcısı olduğuna değinen Karaoğlu, “Burada kemik müşterim var. Fiyatlar ne olursa olsun kaliteden vazgeçmiyorlar. Aldıkları ürünlerin miktarında azalma oldu fiyatlar arttığı için ama müşterimiz de eksik olmaz.” diye konuştu.

Emine OCAKÇI

Hüseyin Karaoğlu (3)

Editör: Editör Masası