Yıldırım, Murgul Belediye Başkanlığına aday  Yıldırım, Murgul Belediye Başkanlığına aday 


Murgul İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelikarslan, KPSS’den yüksek puan alan gençlerin mülakatlarda elendiğini açıklayarak tepki gösterdi.
Murgul İYİ Parti İlçe Başkanı Çelikarslan KPSS’de yaşanan mülakat adaletsizliğini eleştirirken Murgul üzerinden örnek vererek “Murgul’da AKP’li değilsen işe giremiyorsun!” dedi.
Çelikarslan yaptığı açıklamada şunlara değindi:
Bir zamanlar üç kıtaya “adalet” dağıtan “medeniyet” götüren bir milletin evlatlarıyken, bugün geldiğimiz noktada AKP sayesinde “adalet” arar olduk. Örneğin KPSS’den 90 üzeri puan alan gençlerimiz, mülakat adı altında yapılan sözlü sınavla vicdanları sızlamadan eliyorlar. Bu hak gaspıdır. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey yapılmaz. Mülakatın değil, liyakatin, adaletin esas alınması gerekirken tam aksini yapıyorlar. Gençlerimize yazık. Devlete olan güven, inancı sarsıyorlar. Murgul’da AKP’li değilsen işe giremiyorsun!
Murgul özeline gelirsek; Bu küçücük ve şirin ilçemiz olan Murgul’da da adaletsizlik yapılmaktadır. İşe girmek için ya AKP’li ya da AKP’ye üye olmak zorundasın! Böyle bir şey olabilir mi? yazıklar olsun. Buradan söz veriyorum İYİ Parti Murgul İlçe Başkanı olarak İYİ Parti iktidarında kimseye işe girmek için gel partiye üye ol denmeyecek hiçbir evladımız babasının siyasi görüşünden dolayı bedel ödemeyecek. Neden mi? Murgul’da adaleti, sevgiyi, barışı, kardeşliği, hoşgörüyü hâkim kılacağız. Adaleti, güveni yeniden tesis edeceğiz. Bu ülke 84 milyonun hepimizin diyorsak gereğini yapmak zorundayız. Huzurlu bir toplum olabilmek için olmazsa olmaz kural Adaleti, Hakkı, liyakati yeniden hayatımızın bir parçası yapacağız. Devlete olan güveni yeniden tesis edeceğiz. 2022 yılını sevginin adaletin yılı olsun. Artık 2021 yılını uğurlayacağız. Gerçekten her açıdan çok zor bir yıl oldu. İyi günlere hasret kaldık. Ben inanıyorum ki 2022 yılı İyiliğin, dostluğun, güzelliğin, kardeşliğin, adaletin, sevginin, barışın yılı olacak. Yaşadığımız bunca olumsuzluklara rağmen, sabahın en yakın zamanının en karanlık an sonrası olduğunu biliyor, 2022 yılı bir güneş gibi 84 milyon insanımıza ışık olacaktır.”
Aycan Koç

Editör: Haber Merkezi