Adaylıkta Güçlü İsim Adaylıkta Güçlü İsim

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi için milletvekili olmak isteyen adayların siyasi partilere müracaatları sürüyor. 36 siyasi partinin katılmaya hak kazandığı seçimler için milletvekili aday adaylığı başvuru süreci de devam ediyor.

14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için aday adayı olmak isteyenlerin başvurularının yapılabilmesi amacıyla parti genel merkezinde kayıt kabul masaları kuruldu.

CHP’de ise Artvin eski İl Başkanı Ahmet Biber, genel merkeze giderek milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptığını duyurdu.

“Ülkeme ve Artvin halkına hizmet etmek istiyorum “diyen Ahmet Biber, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Değerli Dostlarım, Arkadaşlarım,

15.03.2023 tarihi itibariyle Artvin Milletvekili aday adaylığı için CHP Genel Merkezine müracaatı  yaptım. Adaylık için takdir Genel Merkezimizin, Aday olursak da takdir Artvin halkımızın olacaktır.

Yüksek tahsilden sonra 45 yıldır Artvin'de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak görev yaptığım gibi 45 yıldır da CHP ' de Siyaset yapıp halkımıza hizmet etmeye çalıştım. CHP Artvin Milletvekili adayı olduğumda da bu sefer T.B.M.M ' de Ülkeme ve Artvin halkına hizmet etmek istiyorum. Hayırlısı Allah'tan diyorum ve Selam, Sevgi ve Saygılar sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Masası