Amatör ruhu ile mücadele eden Kemalpaşaspor ve Muratlı Hudutspor karşılaşmaları bugün saat 12.00’da Borçka İlçe Stadında gerçekleşti. 

CHP 6 Mayıs’ı Andı CHP 6 Mayıs’ı Andı

Kemalpaşaspor’u kendi evinde ağırlayan Muratlı Hudutspor sahadan mutsuz ayrıldı. Sezonun ilk maçında karşı karşıya gelen iki takım arasındaki karşılaşma Kemalpaşaspor’un 9-0’lık skoru ile sonuçlandı. 

SAVE_20231105_145820

Kemalpaşaspor’un Sportif Direktörü Özgen Karataş, maç sonunda değerlendirmede bulunarak şu sözleri dile getirdi “ İlk maçımızı galibiyet ile bitirdik. İlk maçlar her zaman zordur. Bugün birde 12’de oynamamız başka bir dezavantaj, sıcak ve sporcu kardeşlerimiz bu anlamda biraz zorlandılar. Ama 9-0’lık iyi bir skor ile galip geldik. Hedefimizin ilk adımını başarı ile bitirdik. Daha önümüzde çok maçlar var aynı bu şekilde devam edeceğiz. Kemalpaşaspor ile hedeflediğimiz hedefe ulaşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. 

Borçka İlçe Stadında gerçekleşen maça Kemalpaşaspor taraftarları ve Muratlı Hudutspor tarafları tribündeki yerini alarak destek oldular. 

Sahadan mutlu bir şekilde ayrılan Kemalpaşaspor, soyunma odasında galibiyet pozu verdi.

Haber: Çiğdem ARSLAN 

Editör: ÇİĞDEM ARSLAN