Balıkçı barınakları dev dalgaların esiri oldu Balıkçı barınakları dev dalgaların esiri oldu


Akaryakıta zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Önceden kuruş kuruş gelen zamlar artık lira lira gelmeye başlayınca tepkiler gecikmedi. 19 Ocak itibari ile akaryakıta 52 kuruş daha zam gelince, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır tepki gösterdi.
Başkan Çakır:" Dolar, Euro düşerken neden hâlâ akaryakıta zam üstüne zam geliyor tamamen bir muamma." Diyerek gelen zamları eleştirdi.
" Akaryakıt zamlarından sonra artık kimse özel aracını dâhi kullanamıyor "
19 Ocak itibari ile akaryakıtta beklenilen 40 kuruşluk zam 12 kuruş artarak 52 kuruş olunca Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır, " Akaryakıta son bir yılda 46 kez zam geldi ve eskiden kuruş kuruş gelen zamlar artık lira lira geliyor. Dün gecede 40 kuruşluk beklenen zam, 52 kuruş olarak geldi. Bu fahiş zamların sebebi nedir, Dolar, Euro düşerken neden hâlâ akaryakıta zam üstüne zam geliyor tamamen bir muamma. Hükümet, ardı ardına akaryakıta getirdiği zamlarla büyükşehirlerdeki trafik sorununu çözecek gibi görünüyor. Akaryakıt zamlarından sonra artık kimse özel aracını dâhi kullanamıyor. Araç var ama benzin yok. Halkı fasfakirleştirdiler." İfadelerini kullandı.
Songül Yılmaz

Editör: Haber Merkezi