Ardanuçlu vinç operatörü Serdar Yılmaz(42), Sivas’a bağlı Divriği ilçesi Mursal Köyü yakınlarında meydana gelen kazada vincin frenlerinin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Olay yerinde hayatını kaybeden Yılmaz’ın cenazesi memleketi Artvin’e getirildi.

Yılmaz’ın cenazesi bugün Artvin Merkez Camiinde öğle namazında müteakip kılındı. Cenaze namazının ardından Ardanuç Çakıllar Köyüne götürülerek dualar ile ebediyete uğurlandı.

cenaze 2

Serdar Yılmaz’ın kayın biraderi Murat Erer, kaza hakkında bilgi vererek şu sözleri dile getirdi: “Şirkette 10 senedir çalışıyordu bırakıp gitmişti şirket ille de geleceksin bu makineyi senden başka kullanan yok. Bırakıp geldiği gibi tekrar kendi almış anahtarı patron ile görüştüm. Bakımını falan kendisi yapıyordu. Erzincan da tünel yolu almışlar oraya taşıyorlar şantiyeyi o esnada kaza geçirdi. Yanında mühendis vardı ona da demiş beraber gidelim muhabbet ederiz diye canım sıkılmaz. Sonrasında rampa da frenleri patlıyor önündeki eskortu arıyorlar arabanın freni patladı yolu boşaltın diye. Arabanın lastikleri yanmaya başladı ve takla atıyor ve takla atınca olay yerinde vefat ediyor. Mühendis arkadaşta hastanede vefat ediyor.”

Esnaf ziyaretlerine devam ediyor Esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası