Artvinli TV sahibi Hatice Nur Ersöz ve beraberinde Artvin Post sahibi İsmet Başar, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.
Artvinli TV sahibi, Artvin Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hatice Nur Ersöz ve Artvin Post sahibi, Hopa TSO Meclis Üyesi İsmet Başar, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.
Başkan İsmail Kuyumcu, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevilay Yanılmaz, yaklaşık yarım asırdır ilçede hizmet vermekte olan Ardeşen’in Sesi Gazetesi kurucusu Av. Sedat Kahya ve oğlu SMMM Fatih Kahya ile bir araya geldi.

“İcraata ve hizmete oy verelim” “İcraata ve hizmete oy verelim”

1 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette, 25 Ocak 1973 tarihinden itibaren tam 48 yıldır aralıksız olarak yayın hayatını sürdürmekte olan Ardeşen ve bölgenin gazetesi olan “Ardeşen’in Sesi Gazetesi” arşivleri incelendi. Gazetenin kuruluşundan bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgiler veren ilçenin önemli değerlerinden olan Av. Sedat Kahya; “Yarım asra yakın devam eden bu başarının altında dürüst, tarafsız ve ilkeli haber anlayışı ile basın yayın ilkelerine bağlı kalmak yatmaktadır.” İfadelerini kullandı.

Ardeşen TSO, Başkan İsmail Kuyumcu’nun daveti üzerine ziyarete teşrif eden Av. Sedat Kahya ve oğlu Muhasebeci Fatih Kahya’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Av. Sedat Kahya ve Muhasebeci Fatih Kahya ile tanışmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Hatice Nur Ersöz ve İsmet Başar, vermiş oldukları değerli bilgilerden ve paylaşmış oldukları gazete arşivlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda birlikte gerçekleştirilebilecek çalışmalar değerlendirildi. Başkan Kuyumcu nazik ziyaretlerinden dolayı, misafirlerine teşekkür ederek, Ardeşen TSO tarafından hazırlanan “Gülümsemeyi Unutmayalım” kampanyasına ait görselleri kendilerine takdim etti. Ziyaret çekinilen fotoğraflar ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi