Çoruhspor, Artvin İskebe Şehir Stadyumunda karşılaştığı Şavşat Gençlikspor'u 7-4 yendi.

Artvin 1. Amatör Ligi 9. Hafta müsabaka maçlarında Çoruhspor sahasında karşıladığı Şavşat Gençlikspor'u mağlup etti. 11 golle sonuçlanan müsabakada 7-4 üstünlük elde eden Çoruhspor lider Arhavi Gençlikspor'un ardından ikinci sıradaki yerini koruyarak puanını 24'e çıkardı.

Artvin Çoruhspor Teknik Sorumlusu Taylan Ata maç esnasında ve sonrasında yaşananlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Takım disiplininden uzak performans sergilendiğini ifade eden Taylan Ata “seyircilerimize güzel bir futbol sergileyemediğimiz için özür diliyoruz”dedi. Taylan Ata açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Evimizde oynadığımız Şavşat Gençlikspor müsabaka sonucu 7-4'lük galibiyetin sevincini yaşayamıyoruz. Maalesef 9'uncu hafta bu maçımızda her hafta üstüne koya koya gitmemiz gerekirken bu maç galip gelmemize rağmen üstümüze soğuk duş etkisi yarattı. Takım disiplininden uzak bir 90 dakikayı geride bıraktık. 10 kişi kalan rakibimiz den gol yedik. Yetmedi 9 kişi kalan rakibimizden yine gol yedik. Bu savunma performansını yol arkadaşlarıma hiç yakıştıramadım. Kolektif bir bilinçle bir makinenin dişleri gibi hareket ederken bu hafta bunu uygulayamadık. Bu benim için son derece hüzün verici. Maçın hakeminin biri doğru olan iki kırmızı kartları ise maçın önüne geçti. Nadiren görülen güzel ve güneşli bir İskebe havasında seyircilerimize güzel bir futbol sergileyemediğimiz için özür diliyoruz. Bu durumu telafi etmek için elimizden geldiğini yapacağız. Bize güvensinler, desteklemeye devam etsinler."

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 5. hafta heyecanı yarın yaşanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 5. hafta heyecanı yarın yaşanacak

Turgut Topal

Editör: Haber Masası