Devre arasında yoğun kar yağışı nedeniyle tam bir hazırlık süreci geçiremeyen Artvin Çoruhspor, bir haftalık ertelemeyi avantaja çevirip hazırlıklarını tamamlamak için çalışıyor. Yeni transferler alan Çoruhspor, ligin ertelenmesiyle haftaya oynanacak maça kadar hazır hale gelmeyi planlıyor.
Tenikdirektör Bahadır Basa ve Yardımcı antrenör Ahmet Külük Artvin Çoruhspor’un hazırlık sürecini değerlendirdi.
Tenikdirektör Bahadır Basa, Hazırlık sürecini değerlendirerek, “Kar yağışından dolayı yarım sahada çalışıyoruz tabii kar fazla fakat sporcu kardeşlerimiz iyi çalışıyorlar sağ olsunlar herkes özverili inşallah bu sene Artvin Çoruh sporu hedeflediğimiz 3 ligi çıkaracağız. Onun için savaş veriyoruz. Ligin ertelenmesi bizim için iyi oldu çünkü çok kar var çalışamıyorduk. Avantaj oldu bizim için. Hopa ile hazırlık maçı yaptık spor ile o maçtan sonra çalışma tempomuz arttırdık İnşallah bu takım şampiyon olacak. Sporcular bizim çocuklarımız Ben onları biliyorum onlar da beni biliyor aramızda hiçbir sıkıntı yok.
2 stoper aldık bir sağ bir sol futbolcu bakıyordum ben sağ olsun başkanımız da bu konuda yakından ilgileniyor iki kişiyi bekliyoruz. 3 topçu daha alabilirsek hamle gücümüz fazla olacak inşallah bu sefer bu takımı üst lige çıkarmış olacağız.
Şu an futbolcu bekliyoruz başkanımız ile konuştuk Topçular geliyor dedi tabii ligin ertelenmesi bizim için iyi oldu gelen futbolcu arkadaşlarımızla adapte olarak önümüzdeki haftaya iyi bir başlangıç yapacağız. Benim takımım her zaman hazır Ben hırslı bir adamım hırslı bir hocayım çocuklar nefes bile almıyor sağ olsunlar iyi çalışıyor her şey iyi gidiyor” dedi.
“Artvin yıllar sonra 3. Lig'e çıkarsa gençlerimizin önü açılacak”
Yardımcı Antrenör Ahmet Külük, “Çocuklarımız istekli arzulu Artvin için bir final 25 yıllık bir hasret var bu sene 3. Lige çıkmak için çalışıyoruz. Allah gönlümüze göre verecektir çocuklar istiyor biz azimli bir hoca ile çalışıyoruz. Artvin yıllar sonra 3. Lig'e çıkarsa gençlerimizin önü açılacak benim tek isteğim çok güzel taraftarları olan Artvin insanının tribünden bize coşku vermelerini istiyoruz yapacaklarına da inanıyorum bundan sonra hep birlik olacağız. Sporcu kardeşlerimizin ayağına yüreğine sağlık sakatlık olmadan yürekli yüreklerini ortaya koysunlar biz elimizden geleni yapacağız Ben bir hoca olarak çocuklarımıza imkânım ne varsa onlarla paylaşıyorum. Artvin için bütün kalbimle beynimle onları kendimi siper ettim gündüz gece demeden hem sahada çalışıyorum hem makine ile sahaya açıyorum hem çocuklara saha içerisinde yardımcı olmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Allah her şeyi onların gönlüne göre versin çok zor şartlarda çalışıyorlar biz de hocalar olarak onlara elimizden geldiği kadarıyla abilik yapıyoruz Artvin çok şeyi hak ediyor bazı şeylerin yapılmasını bekliyoruz, büyüklerimizden inşallah yakın zamanda onlar da çözülecektir” şeklinde konuştu.
Fatma Sarayoğlu

Büyük Ardanuç Mitingine yoğun katılım Büyük Ardanuç Mitingine yoğun katılım

Editör: Haber Merkezi